nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sepang kini zon merah selepas pertambahan 24 kes baru

1 JUN: 24 kes baru Covid-19 dicatatkan di mukim Labu menjadikan daerah Sepang bertukar daripada zon kuning kepada merah.

Daerah Sepang pada 25 Mei lalu mengalami peningkatan mendadak kes baharu apabila merekodkan pertambahan 29 kes daripada 11 kes dan menghampiri zon merah.

Berdasarkan maklumat yang dikongsi Pasukan Petugas Pencegahan Covid-19 Selangor (STFC) di Facebook, pertambahan 24 kes baru itu menjadikan kes aktif terkumpul kini adalah 64 kes.

Secara keseluruhan, daerah itu merekodkan 136 kes.

“Kes baharu Depoh Tahanan Imigresen (DTI) yang mendadak naik menyebabkan mukim Labu kini zon merah dan dengan itu, daerah Sepang juga menjadi zon merah secara automatik.

“Pengamalan kebiasaan baharu seperti penjarakan sosial, jaga kebersihan dan pakai pelitup muka perlu menjadi rutin harian. Itu saja benteng paling efektif pada waktu ini,” katanya.

Sementara itu, berdasarkan maklumat dan info grafik yang di kongsi Jabatan Kesihatan Negeri Selangor di Facebook, negeri ini merekodkan 31 kes baru sehingga 12 tengah hari semalam.

“Pertambahan 31 kes baru hari ini (semalam) iaitu 28 kes tempatan dan tiga kes luar negara.

“Terdapat pertambahan 24 kes positif di DTI Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), tiada pertambahan kes di DTI Semenyih dan tiada pertambahan kes positif kluster syarikat pembersihan di Kuala Langat,” katanya.

Pertambahan kes baru itu menjadikan jumlah kes terkumpul adalah 1,909 kes manakala 1,531 kes sembuh, 278 kes aktif dan kematian kekal pada angka 22.

Tiada pertambahan kes baru di daerah Hulu Langat yang berada dalam zon merah dengan 126 kes aktif membabitkan dua mukim iaitu Hulu Langat dan Semenyih.

Selain itu, enam daerah lain masih kekal di zon kuning iaitu Petaling (23), Kuala Langat (20), Gombak (17), Hulu Selangor (16), Kuala Selangor (6), Klang (6) manakala Sabak Bernam berada di zon hijau apabila tiada kes baharu direkodkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.