nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Syed Saddiq cabar Wan Ahmad Fayhsal berentap

1 JUN: Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mencabar Pengerusi Biro Perhubungan Antarabangsa Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal, berdepan dengannya dalam pemilihan parti nanti.

Bekas Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (ARMADA) berkata demikian bagi menyelar tindakan Wan Ahmad Fayhsal yang menegaskan Syed Saddiq tidak berhak menggunakan nama Armada dan BERSATU selepas keahliannya digugurkan.

“Kenapa takut nak berdepan saya dalam pemilihan parti? Biar akar umbi memilih, bukan kerana takut kalah, terus sokong pemecatan,” katanya ringkas menerusi ciapan Twitter miliknya hari ini.

Bekas Menteri Belia dan Sukan berkenaan dikatakan berang apabila Wan Ahmad Fayhsal menggesanya supaya tidak campur tangan soal parti.

Wan Ahmad Fayhsal yang juga Timbalan Menteri Belia dan Sukan membuat gesaan itu selepas Syed Saddiq dan empat pemimpin lain termasuk bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dilucutkan keahlian BERSATU baru-baru ini. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.