nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tapak binaan tidak dibenar beroperasi jika langgar SOP

1 JUN: Jika tapak binaan tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan kerajaan, Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB)  tidak akan membenarkan operasi dijalankan seperti biasa.

Menurut  Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, ia termasuklah saringan kesihatan pekerja asing.

Jelasnya lagi CIDB amat bertegas dengan perkara berkenaan dan disebabkan itu arahan tutup operasi dilakukan sekiranya mengesan tapak binaan melanggar arahan ditetapkan.

“Semalam, CIDB membuat pemeriksaan di 110 tapak binaan di seluruh negara membabitkan 76 penguatkusaan. Daripada jumlah itu, 21 tapak dikesan patuh SOP, manakala tiga lagi tidak patuh dan diberi amaran.

“Setakat ini, jumlah kumulatif tapak binaan diperiksa CIDB adalah sebanyak 6,000 tapak dan daripada jumlah itu, 934 tapak didapati patuhi SOP dan 224 lagi adalah tidak patuh.

“Mereka juga sudah mengarahkan tujuh tapak binaan ditutup kerana tidak patuh SOP namun 4,815 lagi masih belum beroperasi,” katanya pada sidang media Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) selepas mesyuarat khas menteri-menteri di Putrajaya, Isnin. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.