nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

DBKL beku permohonan lesen baharu jual arak

2 JUN: Selaras dengan cadangan Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) melaksanakan pembekuan proses pemohonan baharu lesen minum keras berkuat kuasa mulai hari ini.

Perkara itu dimaklumkan melalui notis yang dikeluarkan Jabatan Perlesenan dan Pembangunan Penjaja DBKL.

“Dimaklumkan bahawa semua permohonan baharu lesen minuman keras adalah dibekukan serta-merta.

“Tindakan penguatkuasaan akan diambil terhadap mana-mana premis yang menjalankan aktiviti penjualan minuman keras tanpa lesen,” jelas notis tersebut.

mabuk

Semalam, Annuar mencadangkan supaya semua aktiviti penjualan dan pengeluaran arak di Wilayah Persekutuan mungkin dibekukan sementara waktu berikutan peningkatan kes kemalangan maut akibat pemandu mabuk di Malaysia sejak kebelakangan ini.

Beliau percaya tindakan itu perlu bagi membolehkan kerajaan menyediakan garis panduan baharu dan melakukan semakan terhadap undang-undang sedia ada berkaitan pengeluaran dan penjualan arak.

Selain itu, Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong berkata, Akta Pengangkutan Jalan 187 (Akta 433) khususnya Seksyen 41 hingga 45 akan dipinda agar individu yang didapati bersalah memandu di bawah pengaruh alkohol dikenakan hukuman yang lebih berat.

Hari ini, Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Zuraida Kamaruddin turut menyatakan kesediaan kementeriannya untuk mempertimbangkan cadangan pembekuan lesen baharu penjualan arak.

Peningkatan insiden kemalangan maut yang disebabkan oleh pemandu mabuk menyebabkan orang ramai menggesa kerajaan melaksanakan langkah-langkah penguatkuasaan yang lebih ketat. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.