nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Henti sengketa politik, dahulukan rakyat Johor

4 JUN: Semua pemimpin perlu memahami, menyelami dan mematuhi titah Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar, supaya persengketaan politik dihentikan serta sentiasa mendahulukan rakyat dan bukannya mengutamakan kepentingan diri sendiri.

Menteri Besar Johor, Datuk Ir Hasni Mohammad berkata, kestabilan politik amat diperlukan untuk memajukan negeri tersebut.

“Apakah ini yang kita mahukan sedangkan kerajaan negeri pimpinan Perikatan Nasional (PN) gigih berusaha memulihkan semula negeri ini? Sudahlah rakyat sedang menderita, usahlah heret mereka lagi ke dalam kancah politik yang tidak menentu.

“Janganlah menambah bebanan rakyat yang memang sudah sedia berat serta menekan,” katanya dalam kenyataan media, semalam.

Beliau menjunjung kasih titah Sultan Ibrahim tentang kemungkinan Dewan Undangan Negeri (DUN) Johor dibubarkan sekiranya kemelut politik di negeri itu masih berterusan.

Pada sidang DUN Johor 14 Mei lalu, Pakatan Harapan (PH) Johor menangguhkan usul tidak percaya terhadap Hasni kerana merasakan masanya tidak sesuai untuk berbuat demikian dalam keadaan negara berdepan COVID-19, namun bersedia untuk pilihan raya peringkat negeri.

Hasni menambah, kesemua pemimpin perlu menghentikan perbalahan kerana tindakan itu tidak memberi kebaikan, malah mencetuskan perpecahan sekali gus boleh membawa kehancuran.

“Apakah ini yang kita inginkan? Sedangkan rakyat Johor amat memerlukan perhatian untuk bangkit meneruskan kehidupan dalam mendepani COVID-19.

“Justeru, saya menyeru semua pihak supaya hentikan perbalahan sesama sendiri,” ujarnya.

Beliau menyatakan tugas membantu rakyat tidak mampu dilakukannya seorang diri atau bersama barisan Exco kerajaan negeri Johor sahaja.

“Namun memerlukan sokongan dan kerjasama semua pihak termasuk agensi kerajaan dan swasta serta rakyat Johor,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.