nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia kongsi kejayaan perangi COVID-19 bersama ASEAN

4 JUN: Malaysia akan berkongsi pengalaman dan kejayaan memerangi pandemik COVID-19 dalam Mesyuarat Khas Menteri-Menteri Ekonomi ASEAN (AEM) dan Mesyuarat Khas AEM+3 hari ini.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, mesyuarat yang dipengerusikan Vietnam itu akan diadakan secara persidangan maya.

Menurut beliau, kedua-dua mesyuarat tersebut akan menumpukan kepada tindakan dan maklum balas kolektif dalam memerangi COVID-19 dan langkah-langkah menangani kesan ekonomi yang timbul.

“Malaysia akan berkongsi pengalaman dan kejayaannya dalam menggunakan pendekatan bersasar untuk menurunkan kadar jangkitan dan pada masa yang sama, mencapai keseimbangan dalam melindungi nyawa dan kehidupan.

“Malaysia akan bertukar pandangan tentang cabaran-cabaran yang dihadapi dalam melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan langkah memulihkan ekonomi dan perniagaan,” katanya dalam kenyataan media semalam.

Mohamed Azmin menambah, persidangan itu juga akan membincangkan usaha-usaha yang diambil negara-negara anggota ASEAN berkaitan inisiatif penyelidikan dan pembangunan untuk mencari vaksin COVID-19.

Dalam hal ini, katanya, Malaysia yang telah ditawarkan untuk bekerjasama dengan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) dalam projek penyelidikan ‘Percubaan Solidariti’ akan berkongsi pandangan tentang usaha menghasilkan vaksin serta protokol rawatan. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.