nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRU-15 pilihan terakhir jika PH tamak kuasa

8 JUN: Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) seharusnya menjadi pilihan terakhir jika sikap rakus dan tamak kuasa Pakatan Harapan (PH) tidak dapat dibendung lagi.

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr Aysraf Wajdi Dusuki berkata, terdapat tiga faktor membabitkan PH yang boleh menyebabkan kerajaan terpaksa membuat keputusan mengembalikan mandat kepada rakyat.

Faktor pertama, menurut beliau, adalah usaha pembangkang khususnya PH yang berterusan mengganggu-gugat kestabilan kerajaan dengan proses ‘jual beli’ dan tarik tali dalam kalangan Ahli-ahli Parlimen untuk meruntuhkan kepimpinan negara yang sedia ada.

“Kedua, kedudukan kerajaan yang rapuh dengan majoriti yang amat kecil membuka ruang-ruang spekulasi dan permainan persepsi sebagaimana yang dicetuskan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim yang kononnya sudah memperolehi 129 sokongan Ahli Parlimen.

“Kerajaan yang berterusan ditohmah dan dipersepsikan PH sebagai ‘kerajaan tanpa mandat rakyat’ akan menghakis keyakinan komuniti pelaburan dalam dan luar negara sekali gus menyukarkan usaha memulihkan ekonomi negara, malah merencatkan pelaksanaan dasar-dasar penting untuk rakyat,” katanya dalam kenyataan melalui Facebook.

Asyraf Wajdi memberitahu, PRU-15 mungkin terpaksa dilakukan sekiranya ketiga-tiga faktor tersebut tidak dapat dikekang dan dibendung lagi.

Beliau menyatakan, langkah terakhir itu membolehkan rakyat memilih pemimpin-pemimpin yang benar-benar ikhlas berjuang membela nasib mereka dan bukan sekadar sibuk berebut kuasa.

Pada masa yang sama, Asyraf Wajdi berpandangan, keutamaan ketika ini harus difokuskan untuk memastikan kebajikan rakyat terus terpelihara dan ekonomi negara segera dijana semula demi kesejahteraan semua rakyat terutamanya selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berakhir. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.