nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hanya latihan sukan berpasukan, sukan air tak dibenarkan

8 JUN: Tiada permainan dibenarkan bagi sukan berpasukan dan sukan tempur bawah perintah kawalan pergerakan pemulihan yang diumumkan semalam.

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata kegiatan sukan berpasukan seperti bola sepak dan ragbi, atau sukan tempur seperti karate dan silat hanya dibenarkan untuk tujuan latihan tanpa sentuhan badan, dengan penjarakkan sosial 3 hingga 5 meter antara pelatih.

“Keputusan mesyuarat masih kekal tidak boleh dimainkan secara permainan,” katanya pada sidang media hari ini.

Sementara itu, aktiviti sukan air di kolam renang kekal tidak dibenarkan.

“Kementerian Belia dan Sukan, Majlis Keselamatan Negara, dan Kementerian Kesihatan akan berbincang dan menyelaraskan tatacara operasi standard yang lebih terperinci,” tambahnya.

Bagi sukan dan rekreasi untuk orang awam, kebenaran diberikan bagi kegiatan yang tiada sentuhan badan, di dalam atau luar dewan, bermula 15 Jun.

Antara sukan yang dibenarkan adalah sukan individu (badminton, olahraga, dan angkat berat), permotoran (2 roda dan 4 roda), ekstrem (payung terjun, papan luncur, paramotor), dan sukan riadah (senamrobik dan yoga).

Bagaimanapun, ia masih tertakluk kepada penjarakkan sosial iaitu 1 hingga 3 meter untuk kegiatan statik dan 3 hingga 5 meter untuk kegiatan dinamik.

Sementara itu, Ismail Sabri mengingatkan penganjuran kejohanan, acara, dan pertandingan sukan masih tidak dibenarkan untuk fasa PKPP bagi mengelakkan perhimpunan ramai.

Gimnasium dan dewan tertutup seperti dewan badminton, kompleks sukan pelbagai, dan pusat snuker dibenarkan bermula 15 Jun.

Bagaimanapun, pengusaha kompleks dan pusat sukan perlu mengisi borang makluman pembukaan melalui laman sesawang Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri bagi rujukan SOP dan tujuan pmemantauan.

“Borang notifikasi boleh diakses bermula hari ini 8 Jun,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.