nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengurusan kes Tengku Adnan 24 Julai

12 JUN: Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini menetapkan 24 Julai sebagai tarikh pengurusan bagi kes rasuah RM1 juta membabitkan bekas Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Memetik laporan Sinar Harian, Hakim Datuk Muhammad Jamil Hussin membuat ketetapan tersebut selepas membenarkan permohonan Timbalan Pendakwa Raya, Julia Ibrahim untuk mendapatkan tarikh baharu bagi prosiding berkenaan.

Peguam, Datuk Tan Hock Chuan yang mewakili Tengku Adnan tidak membantah permohonan berkenaan.

Julia mengemukakan permohonan itu selepas Mahkamah Rayuan memberi kebenaran supaya Hakim Mohd Nazlan menarik diri daripada mendengar perbicaraan kes yang sedang dihadapi Tengku Adnan.

Katanya, kes itu kemudiannya dipindahkan ke Mahkamah Tinggi di sini dan akan disebut di hadapan Muhammad Jamil.

Namun, pendakwaan tidak bersetuju dengan perkara tersebut dan membuat permohonan rayuan di Mahkamah Persekutuan.

Pada 15 November 2018, Tengku Adnan mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan rasuah berjumlah RM1 juta daripada ahli perniagaan, Datuk Tan Eng Boon melalui cek Public Bank milik syarikat Pekan Nenas Industries Sdn Bhd yang didepositkan ke dalam akaun CIMB Bank kepunyaannya.

Perbuatan itu didakwa dilakukan sebagai upah untuk membantu permohonan Nucleus Properties Sdn Bhd (kini dikenali Paragon City Development Sdn Bhd) bagi menambah nisbah plot sebidang tanah berkaitan dengan pembangunan Lot 228, Jalan Semarak, Kuala Lumpur diluluskan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Kesalahan itu didakwa dilakukan di CIMB Bank Berhad, cawangan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur pada 27 Disember 2013.

Tengku Adnan turut berdepan pertuduhan pilihan iaitu menerima RM1 juta daripada Eng Boon tanpa sebarang balasan melalui cek Public Bank bernombor 300109 ke dalam akaun tertuduh mengikut Seksyen 165 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun, atau dengan denda atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.