nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan hakis kepercayaan perundangan negara

15 JUN: Kenyataan Tun Dr. Mahathir Mohamad mendakwa kerajaan Perikatan Nasional (PN) akan tumbang sekiranya enam ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) daripada UMNO yang sedang dibicarakan di mahkamah jika disabitkan bersalah boleh menghakis kepercayaan rakyat terhadap perundangan negara.

Bekas Ketua UMNO Bahagian Cheras, Datuk Seri Syed Ali Al-Habshee berkata, sebagai bekas Perdana Menteri paling lama berkuasa, kenyataan tersebut berupa andaian.

Menurut beliau, Dr. Mahathir seolah-olah cuba mempengaruhi mahkamah dan membuat tanggapan prejudis dan bermotif politik serta berniat jahat terhadap Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Tidak adil mengaitkan kes tersebut dengan kedudukan Tan Sri Muhyiddin selaku Perdana Menteri yang kini diterima rakyat.

“Saya melihat Dr. Mahathir sengaja membuat sangkaan itu hanya untuk melemahkan kedudukan Tan Sri Muhyiddin,” katanya menerusi hantaran akaun Facebook miliknya baru-baru ini.

Baru-baru ini bekas Perdana Menteri itu mendakwa dalam laman blognya, Che Det yakin enam pemimpin UMNO akan bebas tuduhan rasuah di mahkamah bagi menyelamatkan kerajaan PN daripada tumbang.

Enam pemimpin UMNO yang sedang dibicarakan di mahkamah ialah bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak; Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (bekas Setiausaha Agung UMNO), Datuk Seri Ahmad Maslan (Setiausaha Agung), dan Datuk Seri Bung Moktar Radin (Pengerusi UMNO Sabah).

Tambah Syed Ali, keputusan sama ada pemimpin UMNO yang sedang dibicarakan di mahkamah termasuk bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan diputuskan mahkamah dan bukannya Muhyiddin atau Dr. Mahathir.

Beliau berkata, persepsi liar Dr. Mahathir terhadap Muhyiddin adakah memberi makna selama menjadi Perdana Menteri selama 22 tahun dan 22 bulan, beliau sebenarnya yang suka dan telah campur tangan dalam urusan penghakiman serta keputusan pengadilan di mahkamah.

“Dr. Mahathir jangan terlalu bersangka buruk terhadap Muhyiddin kerana saya khuatir rakyat akan menilai sememangnya beliau melakukan perkara lebih buruk termasuk mempengaruhi keputusan mahkamah ketika berkuasa,” ujarnya.

Justeru beliau berkata, tuduhan bekas Perdana Menteri itu kononnya Muhyiddin akan memastikan keenam-enam pemimpin tersebut tidak bersalah sebagai tidak berasas. -MOHD. FAIRUZ YUSOF

Get real time updates directly on you device, subscribe now.