nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bertembung sama sendiri, rebut kuasa punca PH rapuh

17 JUN: Pertembungan sesama sendiri dan perebutan kuasa dikenal pasti antara faktor yang menjadikan Pakatan Harapan (PH) sebagai gabungan parti politik yang sangat rapuh.

Ahli Majlis Syura Ulamak PAS, Datuk Dr Khairuddin Aman Razali berkata, sikap mereka juga yang menyebabkan kerajaan PH tumbang dengan sendirinya pada Februari lalu.

Sehubungan itu, beliau mengalu-alukan mana-mana bekas pemimpin dan ahli parti-parti dalam PH untuk bersama dengan Perikatan Nasional (PN).

“Dengan syarat mereka memahami aspirasi kerajaan PN yang asasnya adalah untuk mempertahankan Islam dan memperkasakan orang Melayu.

“Kerana asas pembinaan negara kita adalah Islam dan Melayu, dan jika mereka tidak dapat menjiwai asas ini maka ia tidaklah membantu PN untuk membina negara,” katanya seperti dipetik dari laporan Harakahdaily.

Ketika ini, pergolakan dalam PH semakin serius sehingga menyebabkan sebahagian besar pemimpin dan ahli mereka hilang kepercayaan terhadap parti mereka sendiri.

Hari ini, lebih 5,000 pemimpin dan ahli PKR Sabah yang diketuai Datuk Karim Ghani mengumumkan keluar parti.

Terdahulu, Timbalan Ketua Wanita PKR, Dr Daroyah Alwi bertindak meninggalkan parti tersebut kerana hilang kepercayaan terhadap Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.