nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ROS tidak terima permohonan Azmin tubuh parti baharu

17 JUN: Hentikan khabar angin berkaitan penubuhan parti baharu oleh bekas Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainuddin berkata, Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS) tidak menerima sebarang permohonan pendaftaran parti baharu oleh Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri itu.

Malah Hamzah menambah, Ahli Parlimen Gombak itu juga tidak pernah bertemu dengannya bagi memaklumkan tentang penubuhan parti tersebut.

“Dari mana anda mendapat maklumat ini. Sekadar khabar angin, jadi jangan dengar khabar angin.

“Mohamed Azmin pun tidak pernah memaklumkan pada saya kata mahu daftar parti. ROS ada terima banyak permohonan nak buka parti baharu tetapi tiada (permohonan) daripadanya,” katanya seperti dilaporkan Berita Harian semasa sesi temubual sempena 100 hari menerajui Kementerian Dalam Negeri di Putrajaya.

Sebelum ini, tular dalam media sosial mengenai carta orgranisasi sebuah parti baharu didakwa ditubuhkan oleh Mohamed Azmin yang dikenali Parti Keadilan Negara.

Di dalam carta tersebut antara nama pemimpin yang turut serta Ahli Parlimen Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan Ahli Parlimen Indera Mahkota, Datuk Saifuddin Abdullah.

Bagaimanapun Saifuddin menafikan terbabit dalam penubuhan parti baharu itu.

Mengenai pemilihan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) yang masih tertangguh, Hamzah yang juga Setiausaha Agung parti tersebut menjelaskan pihaknya sedang menunggu kebenaran ROS untuk memulakan semula baki mesyuarat bahagian.

Tambah beliau, mesyuarat bahagian itu tertangguh berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi memerangi penularan COVID-19.

Buat masa ini beliau akan meminta kebenaran ROS untuk memulakan mesyuarat bahagian terlebih sebelum mengadakan mesyuarat agung.

“Sebaik ROS menarik balik semula penangguhan tersebut, kita akan mengumumkan bila tarikh mesyuarat agung parti.

“Masih ada lagi 29 bahagian yang belum mengadakan mesyuarat dan tiada isu kononnya kita tidak mahu mengadakan mesyuarat dan sebagainya,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.