nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jumlah Pulih COVID-19 Terus Meningkat

17 JUN: Sebanyak 140 kes pulih hari ini menjadikan jumlah kumulatif kes pulih sepenuhnya daripada jangkitan COVID-19 dalam negara terus meningkat kepada 7,873 kes dengan kadar kesembuhan 92.5 peratus.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, bagi kes baharu pula sebanyak 10 kes dilaporkan sehingga pukul 12 tengah hari ini sekali gus menjadi jumlah kumulatif kes sebanyak 8,515 kes.

Menurut beliau, daripada 10 kes baharu, tiga daripadanya membabitkan bukan warganegara dan tiada kes import yang mendapat jangkitan dari luar negara.

“Satu kes jangkitan bukan warganegara ialah kontak rapat kes positif kes ke-8,455 dan satu kes lagi di Akademi Imigresen Malaysia, Port Dickson yang mana kes ini adalah Orang Kena Tahan (OKT) yang dipindahkan dari Depot Tahanan Imigresen (DTI) Bukit Jalil.

“Manakala satu lagi kes saringan pra pembedahan di Hospital Wanita dan Kanak-Kanak Sabah (HWKKS),” katanya pada sidang akhbar harian berkaitan Covid-19 di Putrajaya, hari ini
.
Mengenai kes penularan dalam kalangan warga Malaysia, Dr. Noor Hisham memberitahu, empat kes ialah Kluster Warga Emas Kuala Selangor iaitu kontak rapat kes positif ke-8,490, masing-masing satu kes saringan pusat tahfiz, kontak rapat kes ke-8,453 serta kontak rapat ke-8,403 iaitu kes kematian ke-120.

Dalam pada itu, beliau berkata, tiada kematian berkaitan jangkitan COVID-19 dilaporkan kepada Pusat Kesiapsiagaan dan Tindak Cepat Krisis Kebangsaan (CPRC), setakat 12 tengah hari ini.

“Tiada pertambahan kes kematian disebabkan oleh COVID-19 dan jumlahnya kekal sebanyak 121 kes atau 1.42 peratus daripada jumlah keseluruhan kes,” katanya.- AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.