nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Siapa bakal jadi mangsa belasahan BN di Chini?

17 JUN: Esok Barisan Nasional (BN) akan mengumumkan nama calonnya untuk mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini.

Setakat ini, nama yang sering disebut-sebut ialah Ketua Pemuda UMNO Bahagian Pekan, Datuk Mohd Nizar Najib yang juga anak bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak.

Mungkin ada lagi nama-nama lain yang disenarai pendek, namun BN Pahang tidak memberi sebarang bayangan tentang perkara itu.

Di pihak lawan pula, masih belum ada dengar khabar sama ada Pakatan Harapan (PH) berani meletakkan calon untuk mencabar BN di kubu kuatnya itu.

Awal-awal lagi, PKR sudah mengumumkan tidak akan meletakkan calon mewakili PH manakala Parti Amanah Negara (Amanah) pula menyatakan, DUN Chini bukan gelanggang mereka bertanding.

Memang betul apa yang dikatakan oleh Naib Presiden Amanah, Datuk Mahfuz Omar itu kerana yang kalah teruk sehingga hilang wang deposit pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) di Chini ialah calon PKR.

DAP berkemungkinan besar tidak meletakkan calon kecuali kalau parti cauvinis tersebut mahu mencuba nasib di kawasan yang ramai warga Felda berketurunan Melayu dan beragama Islam.

Semalam, Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengesahkan empat borang pencalonan dibeli oleh BN manakala empat lagi oleh wakil Bebas.

Kemunculan watak calon Bebas yang tidak diketahui identitinya itu pasti mencetuskan pelbagai tanda tanya.

Adakah beliau bertanding atas kehendaknya sendiri atau mungkinkah disokong oleh pihak lain termasuk parti politik?

Tindakan bertanding sebagai calon Bebas memang sesuatu yang berani memandangkan DUN Chini sukar ditembusi oleh PH, apatah lagi mana-mana individu yang ingin bersilat tanpa sokongan jentera pilihan raya yang teratur.

Siapa dan dari mana beliau datang hanya akan diketahui selepas bakal calon Bebas tersebut menghantar borang pencalonannya kepada SPR pada 20 Jun ini.

Itu pun kalau calon Bebas terbabit benar-benar menghantar borang setelah memikirkan masak-masak tentang kebarangkalian hilang wang deposit dalam Pilihan Raya Kecil DUN Chini pada 4 Julai.

Kalau tidak dan pada masa yang sama, PH pun tidak menghantar calon, maknanya sesiapa sahaja yang menjadi calon BN akan terus diisytiharkan sebagai penyandang kerusi DUN Chini yang baharu. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.