nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kakitangan Rumah Putih letak jawatan tanda protes Trump

19 JUN: Seorang Penolong Setiausaha Negara untuk urusan perundangan Rumah Putih, meletak jawatan hari ini sebagai tanda protes terhadap Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump dalam menangani ketegangan kaum.

Menurut laporan Washington Post seperti dipetik agensi Anadolu, Mary Elizabeth Taylor menyerahkan surat perletakan jawatan itu dengan mengatakan “Komen dan tindakan Presiden yang bersangkut ketidakadilan perkauman dan orang-orang kulit hitam Amerika secara tegas menentang nilai dan keyakinan asas saya.”

Menurut laporan itu, Elizabeth ‘dipandang setia dan efektif dalam melayani presidennya.’

Elizabeth berkhidmat sebagai Pembantu Khas Presiden dan Hal Ehwal Perundangan di Rumah Putih dari tahun 2017 hingga 2018.

“Saya mesti mengikuti perintah hati nurani saya dan meletakkan jawatan sebagai Penolong Setiausaha Negara untuk Hal Ehwal Perundangan,” tulis Taylor dalam suratnya kepada Setiausaha Negara, Mike Pompeo.

Elizabeth, 30, wanita kulit hitam pertama yang bertugas, memegang jawatan pada Oktober 2018 dan merupakan Penolong Setiausaha Negara termuda untuk urusan perundangan.

Trump mencetuskan kemarahan di tengah-tengah tunjuk perasaan seluruh negara atas kematian George Floyd setelah ciapan beliau ‘ketika penjarahan bermula, penembakan bermula.’

Awal bulan ini, polis menyuraikan penunjuk perasaan di Dataran Lafayette bagi memberi laluan kepada kenderaan Trump untuk mengunjungi Gereja St. John.

Tindakannya itu menimbulkan kemarahan anggota Parlimen dan pemimpin tentera, dengan ketua Ketua Staf Gabungan, Jeneral Mark Milley menyatakan minggu lalu bahawa beliau menyesal mengambil bahagian dalam acara tersebut.

Insiden kematian Floyd,46, terjadi ketika dia baharu sahaja membeli rokok dengan wang palsu berjumlah AS$20 (RM85) dan mengambil fentanyl sebelum polis menekan lututnya di leher pemuda itu.

Kata-kata terakhirnya, ‘Saya tidak dapat bernafas,’ menjadi slogan untuk tunjuk perasaan di seluruh dunia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.