nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Teruskan legasi Allahyarham Abu Bakar di Chini

19 JUN: Calon Barisan Nasional (BN), Mohd Sharim Md Zain berjanji akan meneruskan legasi Allahyarham Datuk Seri Abu Bakar Harun di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini.

Beliau pernah berkhidmat sebagai pegawai kepada Abu Bakar yang menyandang kerusi DUN Chini sebelum meninggal dunia pada 6 Mei lalu.

“Itulah janji saya untuk menjaga dan meneruskan legasi arwah Abu Bakar Harun sebagai ayahanda dan guru saya di kawasan Felda Chini,” katanya seperti dipetik dari laporan UMNO Online.

Allahyarham Abu Bakar memang dikenali sebagai pemimpin yang sentiasa dekat di hati masyarakat Chini.

Hubungan baiknya dengan penduduk yang rata-ratanya warga Felda menyukarkan usaha pihak lawan untuk menembusi kubu kuat BN dan UMNO itu.

Mohd Sharim yang aktif dalam gerakan belia turut menghargai kepercayaan yang diberikan oleh bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail kerana memilihnya sebagai calon parti dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini.

Beliau yang juga generasi kedua peneroka Felda sangat terharu apabila diberi kepercayaan tersebut.

“Dari segi calon-calon apabila dilihat sangat terbaik, tapi ditakdirkan akhirnya saya menerima ketentuan Allah SWT bagi mewakili masyarakat Felda Chini, kampung tradisi dan juga Orang Asli.

“Saya akan cuba menunaikan tanggungjawab ini dengan penuh rasa amanah dan integriti bagi saya, insya-Allah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.