nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PLUS terima pengiktirafan antirasuah antarabangsa

24 JUN: PLUS Malaysia Bhd (PLUS) menerima pengiktirafan di peringkat antarabangsa dengan pensijilan ISO 37001:2016 bagi Sistem Pengurusan Antirasuah (ABMS) baru-baru ini.

Pengarah Urusan PLUS, Datuk Azman Ismail berkata, pengiktirafan itu diterima selepas lima bulan komitmen ikrar Anti Rasuah dan Korupsi (ABAC) di hadapan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) semasa berlangsungnya Hari Integriti PLUS pada Februari lalu.

Beliau berasa amat berbangga kerana semasa berlakunya wabak COVID-19, PLUS berupaya untuk mempercepat mengadaptasi cara kerja baharu dengan memanfaatkan penggunaan teknologi untuk menghubungkan kakitangan, rakan niaga dan masyarakat terhadap kepentingan menegakkan integriti.

“Pengiktirafan tersebut mengukuhkan lagi tahap kedudukan sikap sifar toleransi PLUS terhadap semua bentuk rasuah dan korupsi.

“Slogan #pilihintegrititiadatoleransi yang kami terapkan menegaskan kepercayaan kami bahawa tiada kompromi terhadap perihal integriti,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sementara itu, Ketua Pegawai Governans dan Risiko PLUS, Satpal Singh memberitahu, pensijilan tersebut membuktikan hasil usaha yang luar biasa PLUS dalam usaha mendorong ke arah pemikiran budaya ABAC dalam kalangan Warga PLUS serta menunjukkan komitmen dan kesediaan mereka terhadap keperluan tanggungjawab korporat dalam Seksyen 17 (A) Akta SPRM.

Beliau menjelaskan, pensijilan tersebut diperoleh setelah pemeriksaan audit secara teliti dan mendalam yang dilakukan oleh SIRIM QAS International yang telah membuat kesimpulan bahawa PLUS telah menunjukkan proses dan amalan yang berkesan untuk mengelak, mengesan dan bertindak balas terhadap gejala rasuah selaras dengan undang-undang anti rasuah.

Satpal berkata, sebelum penerimaan pengiktirafan tersebut, PLUS telah melancarkan saluran pemberian maklumat dalam laman sesawang rasminya, yang membolehkan orang ramai untuk melaporkan kes yang disyaki berkenaan dengan perlakuan tidak wajar PLUS tanpa perlu rasa takut dan risau terhadap sebarang tindakan balas.

“Semua laporan yang diterima adalah sulit dan tindakan akan diambil kepada mereka yang tidak mematuhi Prinsip ABAC PLUS,” ujarnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.