nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Orang muda bosan sikap gila kuasa Tun M, Anwar

25 JUN: Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sepatutnya bersara dari arena politik kerana golongan muda sudah mula meluat dan bosan dengan sikap mereka yang gila kuasa.

Exco Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Shahrul Nasrun Kamarudin berkata, Dr Mahathir dan Anwar seolah-olah tidak dapat menerima hakikat bahawa rakyat khususnya orang Melayu gembira apabila kerajaan Pakatan Harapan (PH) tumbang dahulu.

Shahrul Nasrun
SHAHRUL NAZRUN
(Gambar: UMNO Online)

“Kerajaan gabungan PH tumbang kerana tindakan dan desakan agar Tun Mahathir serahkan jawatan perdana menteri kepada Anwar Ibrahim, ini hakikatnya.

“Sepanjang 22 bulan negara di bawah pentadbiran PH, rakyat dapat melihat dengan jelas PH hanya mementingkan soal perebutan kuasa dan jawatan Perdana Menteri maka suka atau tidak, rakyat mulai rasa selesa dan dilihat memberikan kepercayaan kepada Perikatan Nasional (PN),” katanya seperti dipetik dari laporan UMNO Online.

Lebih dikesali, kata beliau, Dr Mahathir dan Anwar serta PH Plus masih tidak berhenti bermain politik ketika kepimpinan kerajaan PN bertungkus-lumus menangani pandemik COVID-19.

Shahrul Nasrun menambah, Dr Mahathir juga seharusnya sedar bahawa beliau tidak lagi boleh mengulangi skrip yang pernah digunakan bagi menjatuhkan Tun Abdullah Ahmad Badawi dan Datuk Seri Najib Razak terhadap Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Skrip itu sudah tidak laku lagi dalam kalangan orang Melayu khususnya anak muda. Tun Mahathir dan Anwar perlu sedar dan tahu yang orang Melayu telah melihat mereka berdua sebagai orang tua yang gila kuasa,” jelasnya.

Beliau berkata, Anwar kini dianggap sebagai ahli politik yang paling naif dalam negara kerana setelah dua kali dikenakan oleh Dr Mahathir, beliau masih mahu bekerjasama dan melantik bekas Perdana Menteri itu sebagai menteri mentor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.