nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jumlah pulih COVID-19 terus meningkat

27 JUN: Sebanyak 14 kes pulih dilaporkan hari ini menjadikan jumlah kumulatif kes pulih sepenuhnya daripada jangkitan COVID-19 dalam negara terus meningkat kepada 8,308.

Jangkitan baharu COVID-19 dalam negara hanya merekodkan 10 kes hari ini menjadikan jumlah kumulatif kes keseluruhan penularan wabak itu sebanyak 8,616 kes.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, 10 kes baharu itu iaitu termasuk empat kes import yang mendapat jangkitan di luar negara.

Menurutnya beliau, kes yang membabitkan kes tempatan melibatkan enam warganegara dan dua bukan warganegara manakala kes import hanya melibatkan seorang warganegara dan selebihnya bukan warganegara.

“Satu kes melibatkan saringan Pra-Pembedahan manakala tiga lagi melibatkan kes saringan pusat tahfiz di Kuala Lumpur bagi kes kes tempatan warganegara manakala satu kes melibatkan OKT yang baru ditahan dan kes saringan pekerja asing di UMS.

“Bagi kes import pula satu kes import dari Korea Selatan manakala dua Kes import yang masing-masing balik dari Turki dan Kemboja dan satu kes import saringan balik dari Indonesia,” katanya dalam satu kenyataan di sini, hari ini.

Dalam pada itu, Dr. Noor Hisham memberitahu, tiada kematian berkaitan jangkitan wabak itu dilaporkan kepada Pusat Kesiapsiagaan dan Tindak Cepat Krisis Kebangsaan (CPRC), setakat 12 tengah hari ini.

“Tiada pertambahan kes kematian disebabkan oleh COVID-19 dan jumlahnya kekal sebanyak 121 kes atau 1.42 peratus daripada jumlah keseluruhan kes,” katanya. –AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.