nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

“Jangan salah pilih calon suka merapu, merepek’

27 JUN: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengingatkan pengundi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini supaya tidak memilih pemimpin yang suka merapu, meroyan dan merepek.

Najib yang juga merupakan Pengarah Operasi Barisan Nasional (BN) bagi PRK DUN Chini berkata, pengundi perlu memilih pemimpin yang memahami permasalahan masyarakat di kawasan itu terutama generasi kedua Felda.

Menurut beliau, calon BN, Mohd. Sharim Md. Zain adalah pilihan terbaik kerana pemimpin yang mewakili kerajaan pemerintah boleh melaksanakan hasrat rakyat.

“Kita kena pilih calon yang ada visi dan wawasan. Saya yakin wawasan itu mesti kita teruskan sehingga mencapai matlamat. Kalau pilih calon Bebas mereka tiada visi dan wawasan. Kalau tidak percaya boleh tanya mereka.

“Saya rasa pengundi sudah cerdik…saya yakin mereka tidak akan pilih pemimpin yang tiada visi dan wawasan serta tidak pilih pemimpin yang merapu, merepek dan meroyan,” katanya seperti dilaporkan Sinar harian selepas Program Perasmian Jentera Gagasan Generasi Baru Muafakat Nasional DUN Chini di Dewan Dara Chini hari ini.

Hadir sama, Ketua Penerangan UMNO Pekan, Datuk Mohd Fakharuddin Mohd Ariff, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pulau Manis, Datuk Khairuddin Mahmod dan Timbalan Yang Dipertua Pas kawasan Pekan, Mohd Fadhil Noor Abdul Karim

Dalam pada itu, Pengerusi Lembaga Penasihat Barisan Nasional (BN) itu juga memberitahu, pengundi di DUN Chini perlu memberikan kemenangan kepada Mohd. Sharim dalam PRK ini merana ia akan menjadi kemenangan kepada generasi baharu Felda.

“Jika Mohd. Sharim menang, bukan saja BN menang, bukan saja Muafakat Nasional menang, bukan saja kerajaan Perikatan Nasional menang tetapi juga generasi baharu Felda yang menang.

“Aspirasi generasi baharu mesti berhubung kait dengan kuasa politik, jangan fikir apa-apa perkara yang dihasratkan akan terjadi dengan sendirinya, ia bermula dengan kuasa politik,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.