nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahathir mahu laga-lagakan Shafie dengan Anwar- Bung

27 JUN: Susulan rancangan Tun Dr Mahathir Mohamad mahu mencadangkan Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Shafie Apdal sebagai calon perdana menteri Pakatan Harapan Plus sekiranya berlaku pilihan raya kilat disifatkan sesuatu yang melucukan.

Bagi Pengerusi UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin ia dilihat seperti satu rancangan untuk melaga-lagakan Shafie dengan Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim

“Dr Mahathir cuba mengelirukan orang ramai. Mungkin beliau hilang semua sokongan daripada PKR, DAP dan Amanah, dan sekarang berpaling kepada Shafie.

“Beliau cuba melaga-lagakan Anwar dengan Shafie. Saya fikir ia lucu,” katanya memetik laporan media.

Ahli Parlimen Kinabatangan itu juga berkata, Shafie tidak mendapat sokongan semua pihak dalam PH, justeru tidak mungkin beliau dilantik sebagai perdana menteri.

Ketika ditanya sama ada rakyat Sabah harus menyokong sesama mereka, Bung berkata, jika Shafie memilih untuk membawa Warisan bekerjasama dengan Perikatan Nasional (PN), maka beliau akan menimbangkan untuk memberi sokongan kepada pemimpin parti itu.

Bercakap kepada ahli PPBM di Yayasan Kepimpinan Perdana di Putrajaya malam tadi, Mahathir berkata, beliau akan berkempen untuk Shafie, sekali gus menjelaskan kepada akar umbi parti itu kenapa beliau berbuat demikian.

Katanya, cadangan untuk menamakan Shafie juga disokong oleh pemimpin Amanah dan DAP dalam mesyuarat bersama pemimpin Warisan.

“Saya harap akar umbi akan terima pencalonan (Shafie). Saya fikir kalau saya tidak ada, orang lain ada, kita nak orang meneruskan perjuangan kita.

“Sebab itu kita minta sokong Shafie kerana ia sependapat dengan saya dalam perjuangan lawan Najib Razak dan lawan Muhyiddin Yassin,” katanya lagi.     

PKR enggan menyokong cadangan untuk melantik Mahathir sebagai perdana menteri selama 6 bulan sebelum menyerahkan jawatan itu kepada Anwar sekiranya PH berjaya membentuk semula kerajaan persekutuan.

Manakala DAP dan Amanah pula menyokong cadangan tersebut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.