nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahathir sahkan Amanah, DAP sokong Mohd. Shafie

27 JUN:Bekas Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Tun Dr. Mahathir Mohamad mengesahkan telah melakukan kesepakatan bersama Amanah, Parti Warisan Sabah (Warisan) dan DAP bagi mencalonkan Presiden Warisan, Datuk Seri Mohd. Shafie Apdal sebagai Perdana Menteri Kesembilan.

Dr. Mahathir berkata, keputusan tersebut mendapat persetujuan selepas beliau mengadakan perbincangan tidak rasmi bersama Mohd. Shafie; Presiden Amanah, Mohamad Sabu; Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng, dan beberapa ahli Parlimen lain seperti Anthony Loke, M. Kulasegaran, Liew Chin Tong dan Tan Kok Wai dalam pertemuan di Rumah Tetamu Sabah, dua hari lalu.

Menurut beliau, mereka turut bersetuju untuk mencadangkan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon Timbalan Perdana Menteri 1 manakala anaknya, Datuk Seri Muhriz Mahathir sebagai calon Timbalan Perdana Menteri 2.

“Di dalam perbincangan, saya terbuka kepada apa juga cadangan termasuk saya tidak dicalon sebagai bakal Perdana Menteri. Di antara cadangan yang dikemuka ialah pencalonan Datuk Seri Mohd. Shafie Apdal sebagai Perdana Menteri.

“Kami sebulat suara bersetuju Datuk Seri Mohd. Shafie Apdal dinamakan sebagai calon Perdana Menteri dan saya menyokong penuh cadangan ini.

“Yang penting ialah kita mempunyai pendirian tegas supaya rakyat tahu akan pendirian kita,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Dr. Mahathir memberitahu, sekiranya langkah tersebut berjaya, ia mampu merapatkan lagi hubungan di antara Semenanjung dengan Sabah dan Sarawak.

Beliau menambah, apa yang penting adalah perjuangan dimulakan sejak 2015 iaitu untuk membersihkan kerosakan yang dilakukan oleh kerajaan terdahulu dapat diteruskan.

“Saya juga percaya apa yang kita cadangkan ini dapat diterima oleh rakyat sebagai bukti bahawa personaliti-personaliti di dalam pemimpin- pemimpin parti pembangkang tidak utamakan kedudukan dan jawatan,” katanya. – AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.