nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tanda sokongan padu kepada Perikatan Nasional

3 JULAI: Pendirian Pas menyokong sepenuhnya Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai calon Perdana Menteri bagi menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) adalah sebagai tanda sokongan padu parti itu terhadap kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Ketua Penerangan Pas Pusat, Kamaruzaman Mohamad berkata, kerajaan di bawah kepimpinan Muhyiddin perlu diteruskan kerana pemerintahannya yang bercorak dinamik, sistematik dan sejagat mampu membawa kesejahteraan kepada rakyat.

Bercakap kepada portal Harakahdaily hari ini, beliau berkata, kepimpinan Muhyiddin juga perlu dicontohi oleh pemimpin-pemimpin lain.

Jelasnya, sokongan padu ini juga adalah untuk menyambung polisi kerajaan PN yang berjaya memberi impak sangat besar kepada negara lagi-lagi ketika negara sedang dilanda pandemik Covid-19 ini.

“Pas mendukung sepenuhnya pemilihan Tan Sri Muhyiddin sebagai calon Perdana Menteri pasca PRU-15 dan ini adalah sebagai tanda sokongan padu Pas terhadap PN.

“Kesinambungan kepimpinan PN yang diterajui Muhyiddin dan menyambung polisi kerajaan PN yang telah dan sedang dilaksanakan sekarang,” katanya.

Kelmarin, ketua-ketua parti pendukung Perikatan Nasional secara berprinsip berpendirian menyokong Muhyiddin sebagai calon Perdana Menteri bagi menghadapi PRU-15.

Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dalam kenyataannya semalam berkata, tujuan Pas menzahirkan dukungan kepada kepimpinan Muhyiddin serta permuafakatan politik PN adalah demi kesejahteraan negara dan rakyat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.