nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN menang besar di Chini, 2 calon Bebas hilang deposit

4 JULAI: Seperti yang dijangka, calon Barisan Nasional (BN), Mohd Sharim Md Zain menang besar dengan memperoleh sebanyak 13,872 undi dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini,

Beliau mengatasi pencabar terdekatnya iaitu calon Bebas, Datuk Tengku Zainul Hisham Tengku Hussin dengan majoriti 12,650 undi.

Tengku Zainul Hisham menerima 1,222 undi manakala seorang lagi calon Bebas, Mohd Shukri Mohd Ramli hanya beroleh sebanyak 137 undi, sekali gus menyebabkan kedua-duanya kehilangan wang deposit.

Keputusan diumumkan oleh Pegawai Pengurus Pilihan Raya Kecil PRK DUN Chini, Datuk Zaliza Zulkipli di pusat penjumlahan undi di Institut Kemahiran Belia Negara, Pekan, Pahang pada pukul 9 malam.

Sebanyak 73.87 peratus daripada pemilih berdaftar di DUN Chini menunaikan tanggungjawab mereka memilih wakil rakyat yang baharu sebelum proses pengundian ditutup pada pukul 5 petang.

Dengan kemenangan itu, Mohd Sharim berjaya mengekalkan kerusi yang dianggap kubu kuat BN itu.

PRK DUN Chini diadakan berikutan kematian penyandangnya Datuk Seri Abu Bakar Harun, 60, pada 6 Mei lalu di Hospital Kuala Lumpur akibat serangan jantung.

Abu Bakar menjadi wakil rakyat kawasan itu sejak Pilihan Raya Umum ke-11.

Pada Pilihan Raya Umum Ke-14 lalu, Abu Bakar menang dengan majoriti 4,622 undi selepas memperoleh 10,027 undi menewaskan calon PAS, Mohd. Fadhil Noor Abdul Karim yang mendapat 5,405 undi manakala Mohamad Razali Ithnain dari PKR sekadar memperoleh 1,065 undi.

Mohd Sharim juga pernah berkhidmat sebagai pegawai khas Allahyarham Abu Bakar.

PRK DUN Chini mencatatkan sejarah sebagai pilihan raya pertama yang diadakan dalam situasi negara masih berdepan pandemik COVID-19.

Situasi tersebut menyebabkan kempen dan proses pengundian dijalankan mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ketat bagi mengekang penularan wabak berkenaan.

Selain itu, PRK DUN Chini juga merupakan PRK pertama yang disertai Perikatan Nasional (PN) setelah membentuk kerajaan pada Mac lalu.

Kemenangan besar dalam PRK DUN Chini sekali gus memberi petanda memberangsangkan terhadap peluang cerah bagi PN untuk memenangi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) nanti. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.