nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Calon PM: Berkali-kali bincang, PH masih buntu

6 JULAI: Pakatan Harapan (PH) masih buntu untuk cari jalan penyelesaian terbaik mengenai siapakah paling layak menjadi calon Perdana Menteri seterusnya jika mereka kembali merampas kuasa pentadbiran Kerajaan Persekutuan nanti.

Malah, berdasarkan beberapa keping gambar dikongsikan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim menerusi laman Facebooknya, difahamkan Majlis Presiden Pakatan Harapan (MPPH) hari ini tidak dihadiri oleh Tun Dr Mahathir Mohamad dan Presiden Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Seri Mohd Shafie Apdal yang turut dinamakan sebagai calon Perdana Menteri.

Bagaimanapun, MPPH dalam satu kenyataannya mengesahkan tujuan utama mereka mengadakan bermesyuarat hari ini adalah untuk membincangkan pelbagai perkara termasuk usaha untuk merampas kembali tampuk pemerintahan Kerajaan Persekutuan daripada tangan Perikatan Nasional (PN) sekarang.

“PH juga komited dengan pendirian asal Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon Perdana Menteri, dan mesyuarat juga membincangkan cadangan pencalonan Datuk Seri Mohd Shafie Apdal sebagai calon Perdana Menteri.

“Majlis Presiden PH berpendirian semua usaha ke arah pengembalian mandat rakyat perlu dijalankan dan memerlukan sokongan semua pihak.

“Oleh itu, Majlis Presiden memberikan mandat penuh kepada Datuk Seri Anwar untuk meneruskan perbincangan dengan semua pihak termasuk Datuk Seri Mohd. Shafie bagi menyempurnakan pengembalian mandat terbabit,” katanya MPPH dalam satu kenyataan media di sini, sebentar tadi.

Difahamkan kenyataan bersama ditandatangani oleh Anwar, Presiden Parti Amanah Negara (PAN) Mohamad Sabu dan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng.

Menurut kenyataan berkenaan, tujuan utama MPPH bermesyuarat hari ini adalah untuk membincangkan beberapa perkara penting, dan isu semasa menjelang sidang Parlimen akan datang.

Antara keputusan dicapai dalam mesyuarat berkenaan ialah memutuskan secara sebulat suara untuk menolak usul Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menggugurkan Tan Sri Ariff Yusuf sebagai Yang di-Pertua Dewan Rakyat, dan Nga Kor Ming sebagai Timbalan Yang di-Pertua Dewan Rakyat.

“MPPH juga konsisten dengan pendirian bahawa fokus Kerajaan Persekutuan dan Negeri ialah untuk membantu rakyat pasca penularan wabak COVID-19.

“Justeru, kami berpandangan sekiranya berlaku Pilihanraya Umum tergempar sebelum tamat tempoh lima tahun, maka kerajaan negeri yang ditadbir PH sewajarnya diteruskan dan tidak dibubarkan,” kata kenyataan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.