nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tindakan tegas terhadap PATI selaras kehendak rakyat

6 JULAI: Tindakan tegas kerajaan terhadap pendatang asing tanpa izin (PATI) yang bekerja tanpa permit dan dokumen sah adalah selaras kehendak rakyat.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin berkata, rakyat memerlukan sebuah kerajaan yang tegas terhadap semua pihak yang melanggar undang-undang di negara ini.

“Kalaupun media asing mengatakan kita begitu garang dan tegas, saya rasa itulah kehendak rakyat.

“Rakyat memerlukan kerajaan yang tegas terhadap mereka yang melakukan kesalahan. Jadi kita jangan ambil hal tentang media asing yang suka memutarbelitkan cerita yang bukan-bukan,” katanya seperti dipetik daripada laporan MalaysiaGazette, hari ini.

Hamzah berkata demikian bagi mengulas dokumentari disiarkan agensi berita asing, Al-Jazeera yang mengandungi dakwaan wujud isu perkauman terhadap warga asing di Malaysia ketika kerajaan mengambil langkah ketat mengekang penularan COVID-19.

Dokumentari berdurasi 25 minit 50 saat yang bertajuk ‘Locked Up in Malaysia’s Lockdown’ itu menerima kecaman hebat daripada rakyat Malaysia.

Hamzah menambah, kerajaan Perikatan Nasional (PN) perlu memihak kepada rakyat, lebih-lebih lagi dalam isu melibatkan kepentingan mereka.

Beliau turut mempertahankan langkah yang diambil kerajaan Malaysia ketika mengenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di penempatan warga asing di Kuala Lumpur.

“Saya tak nak ambil hal tentang masalah media orang luar. Yang penting kepada saya adalah rakyat Malaysia. Kerajaan ini lebih memihak kepada kehendak rakyat.

“Rakyat nak melihat supaya semua orang yang duduk dalam negara ini mengikut undang-undang yang ada dalam negara,” katanya.

Hamzah memberitahu, tindakan kerajaan itu sebenarnya mengikut undang-undang, manakala tangkapan pula selari dengan prosedur operasi standard (SOP).

Beliau tidak pernah menafikan peranan pekerja asing dalam membangunkan negara ini, namun mereka perlu bekerja secara sah dan mematuhi peraturan.

“Kalau mereka mahu bekerja di sini, biarlah mereka mempunyai permit dan dokumen yang sah, bukan kita tak mahu mereka bekerja dengan mereka.

“Kita nak membangunkan negara ini, kita perlukan pekerja-pekerja terutamanya yang nak melakukan kerja-kerja berat.

“Sudah tentu kita perlukan pekerja-pekerja daripada warga asing. Yang penting kepada kita biar mereka itu mengikut undang-undang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.