nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Selangor bimbang rakyat tak patuh SOP

8 JULAI: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah hari ini menzahirkan kebimbangan kerana mendapati ramai rakyat di Selangor semakin kurang mematuhi prosedur operasi standard (SOP) bagi mencegah penularan wabak COVID-19.

Sultan Sharafuddin bertitah, hasil pemerhatian baginda sendiri mendapati ramai rakyat tidak lagi mematuhi garis panduan ditetapkan, termasuk berada di tempat awam tanpa memakai pelitup muka dan tidak menjaga penjarakan sosial.

“Baginda sangat bimbang sekiranya masih ramai yang berdegil dan tidak mengamalkan normal baharu ini, gelombang kedua penularan akan muncul serta menjejaskan ekonomi dan kehidupan harian rakyat.

“Justeru, baginda menyeru semua rakyat terus mengamalkan disiplin tinggi dengan sentiasa memakai pelitup muka, membersihkan tangan menggunakan cecair pembasmi kuman atau sabun dan mengamalkan penjarakan sosial sekurang-kurangnya satu meter. Jika tidak sihat atau sakit, jangan keluar ke tempat awam,” titah baginda dalam satu kenyataan media dikeluarkan oleh Istana Alam Shah, hari ini.

Sultan Selangor bertitah, baginda juga tidak mahu rakyat terus hidup dalam suasana berisiko tinggi mendapat jangkitan dan seterusnya boleh mengakibatkan kehilangan nyawa.

Baginda turut menyeru rakyat agar menghargai jasa serta pengorbanan petugas barisan hadapan, khususnya di hospital, sekali gus tidak menambah beban tugas mereka.

Titah baginda, selagi vaksin untuk COVID-19 belum ditemui, baginda berharap setiap rakyat berusaha sebaik mungkin untuk mematuhi SOP kerana ia terbukti berkesan menghapuskan wabak berbahaya itu. -HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.