nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sesak, waktu pengundian PRU Singapura dilanjutkan

10 JULAI: Disebabkan pengundi masih beratur dalam barisan panjang, tempoh mengundi pada Pilihan Raya Umum Singapura 2020 telah dilanjutkan sehingga 10 malam.

Memetik laporan Bernama, ini bagi membolehkan pengundi menunaikan tanggungjawab mereka seperti dimaklumkan Jabatan Pilihan Raya Singapura (ELD).

“Walaupun keadaan barisan di hampir semua pusat pengundian telah bertambah baik, sejumlah kecil masih membabitkan barisan panjang,” katanya dalam makluman terkini hari ini.

Sejumlah 2.15 juta rakyat Singapura telah mengundi setakat 5 petang dalam pilihan raya umum negara ini yang proses pengundian sepatutnya tamat pada 8 malam hari ini.

Jumlah itu merupakan kira-kira 81 peratus daripada 2.65 juta penduduk negara ini yang layak mengundi.

Terdahulu, ELD sekali lagi memohon maaf kepada semua pengundi yang mungkin terpaksa berbaris panjang di sesetengah pusat pengundian hari ini.

“Kami secara khusus ingin memohon maaf kepada pengundi sudah berusia atas ketidakselesaan yang dialami mereka,” katanya.

Setakat 4 petang, ELD berkata keadaan barisan panjang di kebanyakan pusat pengundian telah bertambah baik dengan jumlah pengundi semakin berkurangan.

“Pada ketika ini, bagi kira-kira 70 peratus daripada pusat pengundian, terdapat kurang daripada 20 pengundi sedang beratur,” katanya.

Dalam usaha untuk mengatasi barisan panjang itu, selain menarik balik syarat bagi keperluan memakai sarung tangan pakai buang, ELD turut membuat satu lagi penambahbaikan iaitu menambah jumlah kaunter pendaftaran dan penyerahan kertas undi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.