nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tolak Anwar jadi PM, 100 ahli AMK PD keluar parti

11 JULAI: Kedudukan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim di kawasan Parlimen Port Dickson semakin lemah berikutan tindakan kira-kira 100 ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK) Cabang Port Dickson keluar parti dan menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Pengerusi Tetap AMK cabang berkenaan, Amirudin Abdul Wahab yang mengetuai kumpulan berkenaan berkata, semua 15 ahli jawatankuasa sayap tersebut turut keluar parti bersamanya.

Beliau memberitahu, mereka berbuat demikian kerana tidak bersetuju dengan hala tuju parti yang dilihat terlalu taksub dengan matlamat menjadikan Anwar sebagai Perdana Menteri.

“Malah parti juga sanggup memecat ahli yang banyak berjasa semata-mata berbeza pandangan dalam perkara kecil. Ahli-ahli dikehendaki taksub dengan cita-cita menjadikan Anwar Perdana Menteri dan siapa yang tidak akur akan dipecat.

“Perbincangan mengenai reformasi dan pembelaan rakyat semakin jauh, sebaliknya tajuk utama hanya berkisar kepada label-melabel dan menyerang sesama sendiri akibat taksub dengan sosok dan cita-cita menjadi Perdana Menteri,” katanya dalam sidang media di Port Dickson, hari ini.

Amirudin turut menuduh Anwar sebagai pengkhianat sebenar apabila Presiden PKR itu sendiri menjulang bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dengan menghina perjuangan rakyat selama 20 tahun sebagai luka kecil sahaja.

Beliau juga menyatakan perasaan kesal kerana dikerahkan oleh Anwar supaya menyokong dan memaafkan Dr Mahathir.

“Beliau konon memaafkan Dr Mahathir tanpa Dr Mahathir minta maaf. Siapa ketika itu tidak setuju memaafkan Dr Mahathir dianggap pengkhianat dan dapat dedak. Beliau kerahkan semua kami ikut Dr Mahathir,” dakwanya.

Amiruddin memberitahu, lebih ramai lagi ahli PKR dijangka keluar parti yang kini sudah mati roh perjuangannya.

“Kami menyokong usaha dan ada keyakinan dalam masa terdekat Negeri Sembilan ini juga akan bertukar kerajaan kepada kerajaan lebih bersifat rakyat dan menyokong PN,” katanya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.