nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM ucap tahniah kepada Hsien Loong

12 JULAI: Tan Sri Muhyiddin Yassin mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong selepas parti pimpinan beliau iaitu Parti Tindakan Rakyat (PAP) memenangi pilihan raya umum Republik itu yang berlangsung kelmarin.

Menurut Perdana Menteri, beliau yakin hubungan dua hala sedia ada antara kedua-dua negara akan terus berkembang di bawah kepimpinan Hsien Loong sebagai Perdana Menteri.

Katanya, sebagai jiran dan rakan kongsi terdekat di ASEAN, kerjasama berterusan antara Malaysia dan Singapura tentunya akan menguntungkan rakyat kedua-dua negara dari segi pertumbuhan ekonomi, keamanan dan kemakmuran.

“Berhubung isu-isu dua hala yang belum selesai, kami juga sepakat bahawa kedua-dua negara perlu terus positif dalam mencari penyelesaian dengan berpaksikan kepada kepentingan bersama.

“Kami juga menekankan pentingnya setiap masalah dan isu diselesaikan secara damai, malah sepakat bahawa ia akan menjadi asas dan panduan dalam apa juga rundingan yang dilakukan pada masa kini dan akan datang. Ini bagi memelihara hubungan erat dan penting antara Malaysia dan Singapura yang telah sekian lama terjalin,” katanya merusi akaun Facebook miliknya hari ini.

Dalam perbualan telefon itu juga, Muhyiddin membangkitkan mengenai perbincangan yang berlangsung sebelum ini antara pegawai kedua-dua negara berhubung Laluan Hijau Dua Hala (RGL) dan Aturan Perjalanan Berkala (PCA) antara Malaysia dan Singapura.

“Saya menyatakan harapan Malaysia untuk melihat kedua-dua inisiatif yang difahamkan berada di peringkat akhir perbincangan itu dapat dimuktamadkan serta dilaksanakan dalam tempoh terdekat.

“Kami juga berbincang tentang Projek Sistem Transit Rapid (RTS) membabitkan Johor Bahru-Singapura dan yakin perbincangan aktif yang sedang berlangsung antara pegawai kedua-dua negara akan dapat memuktamadkan perjanjian dua hala dalam masa terdekat,” jelasnya

Tambah Perdana Menteri, beliau juga menyampaikan ucapan terima kasih kepada Singapura kerana bersetuju melanjutkan tempoh penggantungan Projek Kereta Api Berkelajuan Tinggi Kuala Lumpur-Singapura (HSR) dari 1 Jun hingga 31 Disember 2020 tanpa sebarang kos dan penalti kepada Malaysia. Ini amat signifikan kepada cerminan hubungan baik antara kedua-dua negara.

“Kami akhiri perbualan dengan menyatakan komitmen untuk segera bertemu bagi membincangkan pelbagai perkara sebaik sahaja situasi pandemik COVID-19 bertambah baik di kedua-dua negara,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.