nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menang Timbalan Presiden, amanah untuk kukuhkan parti

17 JULAI: Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu menyifatkan pemilihannya sebagai Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) sebagai satu amanah yang perlu digalas dengan sebaik mungkin.

Menteri Besar Perak itu berkata, kemenangan tanpa bertanding bagi jawatan itu juga datangnya dengan izin Allah yang akan digunakan bagi membantu kepimpinan Presiden Bersatu dan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Katanya, keutamaanya adalah memperkukuhkan parti termasuk bagi menghadapi pilihan raya selain memberi kekuatan kepada Presiden dan Perdana Menteri dalam mentadbir kerajaan.

“Harapan saya sewaktu menawarkan diri adalah untuk memberi kerjasama dan sokongan kepada YAB Presiden parti dan diberitakan semalam bahawa cuma ada satu calon tunggal untuk jawatan tersebut yang membolehkan saya dinamakan sebagai Timbalan Presiden apabila tiba masanya nanti

“Saya melihat ahli-ahli Bersatu memberi sokongan padu kepada Presiden Parti dan kepimpinan Perdana Menteri yang juga Presiden Bersatu berjaya menarik minat ramai untuk menyertai parti ini,” katanya dalam sidang akhbar di Ipoh hari ini.

Semalam, Muhyiddin dan Ahmad Faizal masing-masing diumumkan menang tanpa bertanding jawatan Presiden dan Timbalan Presiden Bersatu pada pemilihan parti itu yang dijadualkan akhir September ini.

Dalam pada itu, Menteri Besar Perak itu turut mengulas berkenaan jawatan Pengerusi parti yang masih kosong ketika ini.

“Ramai yang mengatakan Tun Mahathir dipecat, tetapi tiada pemecatan berlaku sebaliknya ia adalah keguguran secara automatik selepas beliau melanggari perlembagaan parti.

“Dalam parti mana sekali pun lah, kalau dah “crossed the floor’ secara automatik keahlian dalam parti yang beliau wakili itu telah gugur. Ramai yang menyebut tentang dipecat walhal tiada pemecatan tetapi keahlian gugur secara automatik,” katanya.

Mengenai perkembangan berkaitan, Ahmad Faizal berkata, situasi Bersatu di Perak ketika ini dalam keadaan cukup baik dan stabil.

Sementara itu, ditanya pemberita mengenai persiapan Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, beliau berkata, perkara itu belum dibincangkan di peringkat Perikatan Nasional (PN) Perak.

“Dan apabila tiba masanya, kami akan membuat keputusan dan ketika kita dah buat kata putus bahawa semua parti komponen kena memberi sokongan penuh kepada calon yang dipilih,” katanya.

ADUN Slim, Datuk Khusairi Abdul Talib meninggal dunia di Hospital Bentong ekoran serangan jantung pada Rabu lalu.

Dalam Pilihan Raya Umum ke-14 yang lalu, Khusairi menang dengan majoriti 2,183 iaitu 8,327 menewaskan calon PKR Mohd Amran Ibrahim hanya mendapat undi 6,144 serta calon

Get real time updates directly on you device, subscribe now.