nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sokongan padu netizen kepada Hari Jawi

17 JULAI: Seperti diumumkan Hari Jumaat sebagai Hari Jawi, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr. Mohamad Zulkifli Al Bakri menarik perhatian di media sosial apabila memuat naik posting dalam tulisan Jawi.

Sebagai individu yang mencetuskan Hari Jawi, Dr. Mohamad Zulkifli menunjukkan contoh yang baik bagaimana Hari Jawi boleh disemarakkan khususnya dalam Facebook dan media sosial lain.

Dalam catatan pertamanya pagi ini, beliau mengajak umat Islam untuk berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW sempena hari Jumaat yang mempunyai banyak kelebihan.

Status tersebut dipenuhi komen balas juga kebanyakannya dalam tulisan Jawi dari pengikutnya yang mengalu-alukan Hari Jawi.

“Terima kasih. Tahniah, Selamat Hari Jawi,” kata seorang pemilik akaun Facebook.

Menariknya ada juga beberapa pengguna yang meninggalkan komen dalam tulisan Rumi mengakui gembira walaupun tidak lancar membaca dalam Jawi.

Dengan tanda pagar #HariJumaatHari Jawi, lebih 1,300 pengguna Facebook berkongsi status tersebut dengan 7,000 tanda suka setakat tengah hari ini.

Dalam satu catatan kemudian, Dr. Zulkifli juga dalam tulisan Jawi berkongsi poster jadual khutbah Jumaatnya minggu ini yang disampaikan di Surau Al Furqan, Precint 11 Putrajaya.

Jumaat diumumkan sebagai ‘Hari Jawi’ dalam usaha mengekal dan memperkasa sebahagian tradisi dan kebudayaan yang membentuk Malaysia sehingga hari ini.

Dr Zulkifli berkata, usul ini dibawa dalam Mesyuarat Jemaah Menteri minggu lalu dan mendapat sokongan penuh daripada semua ahli jemaah menteri.

Walau bagaimanapun, ada segelintir rakyat negara ini didapati memperlekehkan usaha murni tersebut dengan dua lelaki ditahan polis baru-baru ini kerana dipercayai mempersenda Hari Jawi. -M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.