nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agihan kerusi ditentukan Majlis Presiden PN

19 JULAI: Majlis Presiden Perikatan Nasional (PN) akan membuat keputusan berhuhung pengagihan kerusi pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Timbalan Presiden PAS, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, masalah tersebut akan diselesaikan majlis tertinggi itu bersama Jawatankuasa Induk Muafakat Nasional.

Menurut beliau, proses rundingan agihan kerusi akan mengambil masa menerusi perbincangan dalam jawatankuasa yang melibatkan semua parti.

“Rundingan untuk menubuhkan jawatankuasa melibatkan UMNO, PAS dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) akan dilakukan bagi menyelesaikan agihan kerusi di peringkat negeri.

“Secara prinsipnya kita akan kekal di negeri yang didominasikan setiap parti,” katanya pada sidang media selepas menyempurnakan Pelancaran Jentera Pilihan Raya PAS Johor di Dewan Jubli Perak, Bandar Baru Uda, Johor malam tadi.

Dalam pada itu, Tuan Ibrahim yang juga Menteri Alam Sekitar dan Air memberitahu, PAS masih tidak menetapkan jumlah sasaran kerusi baharu terutamanya di Johor, namun yakin menang lebih banyak kerusi lagi kerana parti tersebut akan bergabung dengan UMNO dan Bersatu pada PRU-15.

“PAS Johor sudah lama bersedia menghadapi PRU-15, malah selepas PRU-14 semua jentera parti terus bekerja dan mendapat maklum balas yang baik apabila bilangan ahli baharu terus meningkat di negeri itu,”

Beliau menambah, PAS menerima pertambahan ahli baharu antara 4,000 hingga 5,000 orang setiap bulan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.