nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mangsa banjir Kajang boleh pulang ke rumah

19 JULAI: Semua 20 mangsa banjir Taman Muhibbah dan Taman Sri Jambu, Kajang yang ditempatkan di dua pusat pemindahan sementara (PPS) kini sudah dibenarkan pulang ke rumah masing-masing, tengah hari tadi.

Sebelum ini, kesemua mangsa terpaksa dipindahkan ke dua PPS berbeza di Dewan Orang Ramai Kampung Baru Sungai Chua dan Dewan Orang Ramai Taman Mesra berikutan kediaman mereka dinaiki air sehingga ketinggian kira-kira satu meter akibat hujan lebat di kawasan berkenaan semalam.

Pegawai Perhubungan Awam Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) Kamarul Izlan Sulaiman berkata, pihaknya memberi fokus bantuan kepada penduduk di dua kawasan perumahan yang terjejas teruk itu.

“Dianggarkan antara 150 hingga 200 rumah di dua kawasan terbabit terjejas akibat banjir berkenaan yang mencecah hampir paras dada (lebih satu meter).

“Berikutan itu seramai 28 anggota MPKj menggunakan empat bot termasuk sebuah bot daripada pihak bomba untuk membawa keluar penduduk yang terperangkap.

“Mereka dibawa ke Dewan Orang Ramai Kampung Baru Sungai Chua dan Dewan Orang Ramai Taman Mesra yang dijadikan sebagai PPS sejak jam 9 malam tadi,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Mengulas lanjut, Izlan berkata, hanya kira-kira 20 penduduk di dua kawasan terbabit yang memilih untuk tinggal di dua PPS terbabit, manakala selebihnya menumpang di rumah saudara mara atau kenalan tidak jauh dari situ sementara air surut.

Bagaimanapun, Izlan berkata kedua-dua PPS berkenaan kini sudah ditutup sepenuhnya berikutan kesemua mangsa banjir sudah kembali ke rumah masing-masing pada jam 12 tengahari tadi.

Berikutan itu MPKj dan syarikat kontraktor pembersihan mengerahkan pekerja untuk menunaikan tanggungjawab sosial korporat dengan membantu penduduk membersihkan kediaman, kemudahan awam dan jalan raya di sekitar kawasan Pekan Kajang.

“MPKJ juga turut bekerjasama dengan syarikat pengurusan sisa pepejal untuk penyediaan lori bagi membolehkan penduduk membuang barang yang rosak.

“Kami menjangkakan kerja pembersihan dilakukan oleh penduduk di kawasan terjejas akan mengambil masa selama dua hari,” katanya.

Dalam pada itu, Izlan berkata MPKj sentiasa bersedia terhadap kemungkinan berlaku semula banjir di kawasan terbabit memandangkan ketika ini sedang musim hujan.

MPKj juga ada bilik gerakan yang beroperasi 24 jam bagi menghadapi sebarang kemungkinan.

Orang ramai boleh menghubungi bilik gerakan ini di talian 1800886755 untuk tindakan lanjut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.