nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Suspek conteng mural diburu – Hamzah

21 JULAI: Kementerian Dalam Negeri (KDN) menjalankan siasatan terperinci bagi mengenal pasti pelaku yang menconteng mural pemimpin negara di Taman Cahaya Alam, Seksyen U12 di sini, semalam.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin berkata, pihak polis kini sedang meneliti rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di lokasi kejadian untuk mengenal pasti pelaku yang melakukan perbuatan tidak bertanggungjawab itu.

“Polis sedang buat siasatan isu ini. Ada beberapa sudut kita lihat siapa yang melakukannya orang jenis macam mana melakukannya.

“Sehingga kita dah dapat baru kita umumkan. Kalau orang biasa pun ini merupakan satu kesalahan kerana vandalisme di negara kita bukan sahaja conteng gambar tertentu malah conteng gambar apa apa pun satu bentuk vandalisme,” katanya dalam sidang media selepas mempengerusikan Mesyuarat Jawatankuasa Bertindak Penguatkuasaan Undang (JPU) Bilangan 1/2020 akan di bangunan Parlimen, hari ini.

HAMZAH ZAINUDIN

Video yang mempamerkan mural berkenaan diconteng dengan kata-kata kesat yang tular di media sosial sejak semalam.

Susulan itu, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) mengambil tindakan segera dengan memadamkan keseluruhan mural itu dan mengecat semula bahagian dinding dengan warna putih.

Mural berkenaan adalah hasil karya tiga anak muda sebagai tanda penghargaan kepada barisan pemimpin negara terutamanya dalam usaha menangani pandemik COVID-19.

Hasil karya itu juga menarik perhatian Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah yang mana Seri Paduka hadir mencemar duli melihat sendiri mural berkenaan pada 10 Julai lalu.

Selain Agong, mural berkenaan turut memaparkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob dan Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.