nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tarif air Lembah Klang kekal, prihatin masalah rakyat

21 JULAI: Kerajaan memberi jaminan tidak akan menaikkan tarif air di Lembah Klang sebagai tanda keprihatinan terhadap bebanan dan tekanan hidup yang dihadapi oleh rakyat dalam situasi COVID-19 ketika ini.

Menteri Alam Sekitar dan Air, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, rakyat tidak perlu bimbang berhubung soal tersebut.

“Kerajaan akan menanggung kos dalam situasi susah sebab kerajaan prihatin di samping pelbagai tawaran yang diberi.

“Kita jamin rakyat tidak perlu risau dalam situasi yang kritikal begini,” katanya dalam sesi waktu pertanyaan-pertanyaan menteri sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen PH Hulu Langat, Datuk Hasanuddin Mohd Yunus sama ada kerajaan dapat menjamin tarif air di Lembah Klang tidak naik selepas Loji Rawatan Air Langat 2 diserahkan kepada pengurusan Air Selangor.

Sementara itu, bagi menjawab soalan tambahan Hasanuddin berhubung masalah bekalan air di beberapa negeri, Tuan Ibrahim memberitahu, kerajaan merancang untuk mewujudkan ‘lebuh raya air’ bagi menyalurkan bekalan air berlebihan di negeri yang mempunyai sumber bekalan air yang banyak ke negeri lain.

Menurut beliau, kajian teliti sedang dilakukan supaya satu kaedah terbaik dapat dilakukan bagi membantu negeri-negeri yang berdepan masalah sumber bekalan air yang kritikal.

“Kita di peringkat kementerian sedang lakukan kajian teliti bagi mewujudkan satu highway air bagi menampung kesuluruhan bekalan air bagi yang mempunyai negeri yang banyak sumber air seperti Pahang dan Terengganu. Pada waktu sama, kita dapati ada beberapa buah negeri sedang menghadapi masalah kritikal air.

“Jadi, kajian sedang dibuat supaya satu mekanisme dapat dicari supaya negeri yang banyak air dapat berkongsi sumber dengan yang kurang air,” jelasnya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.