nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bimbang wabak, warga Jepun rela Olimpik dibatal

22 JULAI: Kebimbangan terhadap penularan COVID-19 yang masih membelenggu Jepun menyebabkan majaoriti warganya lebih gemar jika Sukan Olimpik 2020 dibatalkan.

Menurut tinjauan pendapat yang dikendali stesen penyiar NHK, lebih 60 peratus merasakan temasya sukan terbesar di dunia yang telah ditangguhkan kepada tahun depan ditangguhkan lagi sekali atau dibatalkan sahaja.

Memetik laporan agensi berita Sputnik, tinjauan itu dilakukan NHK dari 17 hingga 20 Julai melalui panggilan telefon, membabitkan 1,298 warga Jepun yang dipilih secara rawak.

Pada akhir Mac, Jawatankuasa Olimpik Antarabangsa dan jawatankuasa penganjur Sukan Tokyo 2020 mengumumkan acara itu ditangguhkan pada 2021 kerana wabak COVID-19.

Sukan Olimpik dan Paralimpik Tokyo 2020, dijadual diadakan dari 23 Julai hingga 8 Ogos 2021.

Kejohanan sukan terbesar di dunia itu sememangnya menjadi kebanggan bagi warga tuan rumah setiap kali dianjurkan dengan beberapa bandar raya utama dunia akan bersaing bagi mendapatkan hak penganjuran.

Menurut hasil tinjauan oleh penyiar NHK, 31 peratus responden mahu Olimpik 2020 dibatalkan sepenuhnya, sementara 35 peratus mahu ia ditunda sekali lagi. Hanya 26 peratus bersetuju ia dilangsungkan mengikut jadual.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.