nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

FGV tingkat kerjasama dengan pengedar PKS

25 JULAI: FGV Holdings Bhd akan bekerjasama dengan lebih banyak pengedar perusahaan kecil dan sederhana (PKS) bagi mengembangkan perniagaan makanan haiwan dan pemakanan haiwan serta menembusi pasaran di seluruh negara dengan lebih berkesan lagi.

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan FGV, Datuk Haris Fadzilah Hassan berkata, syarikat itu merancang menggandakan bilangan pengedarnya menjelang akhir tahun ini.

“Dengan pertumbuhan menggalakkan dalam perkongsian pengedar, FGV yakin sasaran kuantiti jualan (makanan haiwan) sebanyak 50,000 tan metrik tahun ini boleh dicapai,” katanya dalam satu kenyataan.

Menurut beliau, My Agro Hub juga akan menjadi antara beberapa ladang pertama menguji makanan haiwan yang diformulakan FGV, yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

Terdahulu, tahun ini, FGV memeterai perjanjian dengan enam pengedar di Pahang, Kelantan, Selangor dan Kedah dan ia berhasrat untuk memasukkan pengedar dari negeri lain di Semenanjung Malaysia.

Haris Fadzilah memberitahu, di bawah sektor perladangan bersepadu, pemakanan haiwan dan protein telah dikenal pasti sebagai aliran pendapatan yang semakin penting kepada kumpulan.

“Dengan banyaknya bahan mentah daripada perladangan dan kilang minyak sawit kami, kami boleh menghasilkan sehingga 400,000 tan metrik makanan haiwan yang sangat berkhasiat setiap tahun,” jelasnya.

Menurutnya, penyumberan dalaman ‘palm kernel expeller’ sebagai satu daripada ramuan bagi makanan haiwan FGV adalah sangat penting bagi memastikan makanan ini dihasilkan dengan standard tinggi bagi melindungi kualiti dan kesihatan haiwan ternakan.

“Penyumberan dalaman ramuan itu juga sangat penting bagi kebolehkesanan, yang merupakan ciri-ciri utama produk kami,” ujarnya.

Sementara itu, FGV turut mengumumkan kepada Bursa Malaysia Menteri Kewangan (Diperbadankan) (MKD) semalam berhubung lanjutan tempoh perkhidmatan Datuk Azhar Abdul Hamid sebagai Pengarah dan Pengerusi FGV lantikan kerajaan berkuat kuasa 8 September ini.

Beliau mula dilantik menyandang jawatan tersebut pada 11 September 2017.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.