nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kenapa Tony Pua promosi filem anak George Soros?

25 JULAI: Tindakan Ahli Parlimen DAP Damansara, Tony Pua mempromosikan filem ‘The Kleptocrats’ yang diterbitkan oleh Alex Soros mencetuskan pelbagai persoalan.

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, mungkin ramai yang tidak tahu Alex merupakan anak penyangak mata wang antarabangsa, George Soros yang dituduh oleh Ahli Parlimen Bebas Langkawi, Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai individu yang menghancurkan ekonomi negara pada 1998.

Beliau menambah, Alex juga merupakan Timbalan Pengerusi Open Society Foundations atau nama lamanya Open Society Institute (OSI) dan Pengarah Jewish Funds for Justice.

“Apa kepentingan Soros dalam Malaysia? Ini posting Tony. Tanya dia apa hubungan DAP dengan Soros,” katanya dalam hantaran Facebook beliau, hari ini.

Dalam pautan yang dikongsi Najib, Tony Pua menjemput rakyat menonton filem yang memburuk-burukkan bekas Presiden UMNO itu walaupun kes masih dibicarakan di mahkamah.

Najib turut hairan dengan sikap DAP dan Pakatan Harapan (PH) yang asyik menafikan mereka ada kaitan atau hubungan dengan George Soros.

“Tapi saya tengok Tony Pua dan geng PH mempunyai hubungan rapat dengan anak-beranak Soros,” jelasnya.

Beliau juga tidak faham kenapa filem The Kleptocrats diiklankan dalam media tempatan selama dua tahun berturut-turut dan siapakah individu yang kaya sangat mengiklankan filem percuma itu.

“Biasanya, filem akan diiklankan untuk dua hingga tiga bulan sahaja tapi ini dah dua tahun lebih ia diiklankan,” ujarnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.