nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

2 kali Guan Eng kena tempelak

3 OGOS: Ahli Parlimen PH Bagan, Lim Guan Eng ditegur kerana cuba memotong giliran bertanya soalan tambahan kepada Timbalan Menteri Kewangan II, Mohd Shahar Abdullah dalam sesi soal jawab sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Perbuatan bekas Menteri Kewangan itu meminta penyokong kerajaan duduk semata-mata untuk memberi laluan kepadanya ditegur oleh Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Seri Azalina Othman Said.

“Yang Berhormat… Yang Berhormat Bagan, sila duduk…. Jangan beritahu orang lain duduk kerana bukan kuasa Yang Berhormat berbuat demikian,” kata Azalina yang kemudiannya meminta Ahli Parlimen BN Jempol, Datuk Salim Sharif bertanya soalan.

Sementara itu, Guan Eng cuba mencelah semasa Menteri Kanan Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menggulung perbahasan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong berkaitan kementerian itu.

Setiausaha Agung DAP itu cuba menafikan fakta bahawa Perjanjian Komprehensif dan Progresif bagi Perkongsian Trans-Pasifik (CPTPP) telah diratifikasi oleh kerajaan terdahulu di bawah Pakatan Harapan (PH).

Namun, hujah beliau berjaya dipatahkan oleh Mohamed Azmin yang menjelaskan bahawa perkara itu telah direkodkan dalam minit mesyuarat Kabinet kerajaan PH pada 2018.

“Yang Berhormat Bagan saya tidak berpolitik di sini… Kalau Yang Berhormat Bagan berminat untuk menyertai CPTPP… Yang Berhormat kena nyatakan dalam perbahasan.

“Saya nyatakan perkara ini selepas merujuk segala maklumat dan fakta yang ada,” jelas Mohamed Azmin. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.