nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Belanjawan 2021 perkukuh golongan belia

3 OGOS: Kerajaan akan meningkatkan usaha untuk memperkukuhkan golongan belia supaya lebih berjaya termasuk dari segi pendidikan menerusi Belanjawan 2021 yang bakal dibentangkan di Parlimen pada 6 November ini.

Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz berkata, selain menjadi penyumbang utama terhadap hala tuju pembangunan negara, belia juga merupakan kumpulan paling ramai membantu masyarakat yang terkesan ketika pandemik COVID-19 melanda negara.

Menurut beliau, kerajaan juga menyedari bahawa belia memerlukan sokongan dari segi pendidikan awam yang baik serta ekonomi yang dapat memberi mereka peluang untuk berdikari serta berjaya.

“Peluang perlu disediakan untuk semua, sama ada yang berkelulusan akademik atau vokasional. Semua ini akan diperincikan semasa penyediaan Belanjawan 2021.

“Sehubungan itu, saya ingin menjemput seluruh rakyat termasuk belia untuk berkongsi idea dan cadangan yang boleh dipertimbangkan untuk Belanjawan 2021 dan boleh diemelkan terus kepada kementerian di bt2021@treasury.gov.my,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam program Wawancara Felo Perdana bertajuk ‘Belia : Ekonomi & Masa Depan Negara’ terbitan Kementerian Kewangan dengan kerjasama Bernama TV, semalam.

Tengku Zafrul menambah, kementeriannya juga merancang untuk menyediakan platform bagi membolehkan golongan belia meningkatkan pengetahuan dalam pengurusan kewangan.

“Ilmu kewangan amat penting dalam menentukan hala tuju kehidupan masing-masing. Oleh itu, saya memang galakkan belia untuk menimba ilmu dalam bidang itu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.