nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohd Asri mohon maaf kenyataan kontroversi

12 OGOS: Selepas dikecam hebat di media sosial kerana mempersoalkan akhlak dan amal ibadat anggota polis, peniaga burger kontroversi, Mohd Asri Hamid, 42, atau Asri Janggut akhirnya memohon maaf kepada semua pihak.

Mohd. Asri berkata, beliau amat kesal, malu selain dihimpit rasa bersalah dengan kenyataan berkenaan termasuk mempertikaikan amalan solat anggota polis dan penguat kuasa.

“Saya akui kelemahan, ketelanjuran dan kejahilan saya. Saya berasa amat-amat menyesal dan malu serta bersalah atas perkara tersebut,” katanya.

Sementara itu, Mohd. Asri turut meminta maaf kepada Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) dan peniaga lain di Bandar Baru Sungai Buloh yang terkesan selepas pendedahan yang dibuat beliau.

Mohd Asri memberitahu, apa yang dilakukannya itu hanya bertujuan untuk membuka mata semua pihak mengenai aktiviti perjudian dan perniagaan haram yang berlaku di kawasan Jalan Besar, Bandar Baru Sungai Buloh.

Selepas mendapat perhatian ramai kerana mendedahkan aktiviti haram di Sungai Buloh, pengusaha burger itu bagaimanapun mencetuskan kontroversi baru apabila mendakwa kebanyakan anggota penguat kuasa tidak menjaga solat.

Kenyataannya menerusi satu program itu tular hari ini dan ramai pengguna media sosial membidas beliau kerana membuat tuduhan yang tidak sepatutnya.

“Hisap rokok, tak jaga sembahyang. Cuba tanya anggota polis, subuh sembahyang tak? Bila last (kali terakhir) bawa isteri sembahyang subuh?,” itu antara petikan terpacul daripada mulut Asri Janggut yang tular.

Ramai netizen menyelar pemilik perniagaan Hot Burger Malaysia itu kerana melakukan sangkaan buruk terhadap pasukan keselamatan.

Malah difahamkan ada netizen di Facebook yang mula menjadi penyiasat dan mengorek rekod lampau Mohd. Asri.

Sementara itu, Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) dalam satu kenyataan menjelaskan, Mohd. Asri hanyalah rakan strategik dan oleh itu kenyataan beliau itu adalah atas dasar peribadi yang tidak mewakili dasar PPIM.

Menurut kenyataan itu, PPIM sama sekali tidak menyokong dan menyanggah segala tindakan yang tidak wajar dan memohon maaf atas kata-katanya yang tidak wajar dan tidak berasas.

Kata PPIM, walaubagaimanapun pihak persatuan mengambil tanggungjawab untuk memperbetulkan keadaan kerana sebahagian kenyataannya dibuat semasa di platform PPIM.

“Kami sangat terkilan dengan perkara ini dan sekali lagi memohon jutaan kemaafan kepada semua atas sebarang tindakan yang tidak wajar (Mohd Asri).

“Kami sedang mengambil beberapa tindakan dan akan mengeluarkan kenyataan susulan dari semasa ke semasa berhubung perkara ini,” kata PPIM.

Dalam pada itu, polis dilaporkan membuka kertas siasatan ke atas Mohd Asri kerana kenyatannya yang menghina anggota keselamatan berhubung isu tersebut.

Siasatan dijalankan mengikut Seksyen 505 (c) Kanun Keseksaan kerana kenyataan yang mendatangkan khianat awam dan Seksyen 233 Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia.

Difahamkan, kertas siasatan itu dibuka susulan laporan polis yang dibuat di Balai Polis Travers dan Balai Polis Jalan Tun Razak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.