nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kementerian Luar teliti kaedah bantu rakyat Lebanon

13 OGOS: Kementerian Luar sedang meneliti beberapa kaedah yang boleh dilaksanakan bagi menyalurkan bantuan kemanusiaan kepada rakyat Lebanon, susulan tragedi letupan di Beirut.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas), Datuk Seri Mohd Redzuan Md Yusof, berkata buat masa ini bantuan itu akan disalurkan menerusi Pertubuhan Palang Merah Lebanon (LRC) seperti yang diumumkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sebelum ini.

mohd redzuan
MOHD REDZUAN MD YUSOF

“Susulan pengumuman Perdana Menteri (Tan Sri Muhyiddin Yassin), Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) pada 10 Ogos lalu sudah mengeluarkan surat kebenaran berbelanja kepada Kementerian Luar bagi bayaran sumbangan berkenaan kepada LRC.

“Untuk makluman, Kementerian Luar sedang meneliti kaedah yang boleh dilaksanakan untuk menyalurkan bantuan kepada LRC dan perkara ini akan dimuktamadkan dengan kadar segera,” katanya dalam sesi waktu pertanyaan menteri sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen PH Bandar Kuching, Dr Kelvin Yii Lee Wuen yang meminta kerajaan menyatakan rancangan untuk memberi bantuan kepada Lebanon ekoran insiden letupan di Beirut baru-baru ini.

Perdana Menteri sebelum ini dilaporkan berkata, kerajaan akan menyumbang bantuan kemanusiaan sebanyak RM1 juta kepada rakyat Lebanon, susulan tragedi letupan di Beirut.

Menjawab soalan tambahan Dr Kelvin mengenai adakah rakyat Malaysia terbabit dalam insiden itu dan bagaimana kerajaan memastikan supaya bantuan itu sampai kepada mangsa tanpa ketirisan, Mohd Redzuan berkata, Kementerian Luar ditugaskan untuk berurusan secara langsung dengan LRC.

“Maklumat terkini yang kita terima, belum ada laporan menunjukkan ada mangsa dari negara kita sendiri.

“Kedua, soalan sama ada bantuan itu sampai atau tidak, Kementerian Luar diberi amanah untuk berurusan dengan LRC dan kita akan mendapat maklum balas mengenainya daripada Kementerian luar,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.