nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ramai rakyat Malaysia ingkar SOP PKPP

13 OGOS: Masih ramai rakyat Malaysia yang ingkar dalam mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) sehingga menyebabkan pihak berkuasa terpaksa mengambil tegas terhadap mereka.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, situasi itu dapat dilihat daripada jumlag besar mereka yang dikenakan tindakan.

Menurut beliau, untuk semalam sahaja, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan 184 individu atas kesalahan ingkar PKPP dengan 135 dikompaun manakala 49 lagi direman.

“PDRM akan bersikap tegas dan tidak berkompromi terhadap mereka yang ingkar. Antara kesalahan ingkar PKPP termasuk tidak memakai pelitup muka, operasi premis lebih masa, aktiviti pub dan melanggar SOP kuarantin wajib di rumah.

“Pasukan Bertindak Operasi Pematuhan akan terus mempertingkatkan pemeriksaan serta mengambil tindakan ke atas pemilik premis dan orang awam yang tidak mematuhi SOP PKPP yang ditetapkan,” katanya dalam sidang media, hari ini.

Dalam operasi semalam, seramai 44 orang ditahan keraja terlibat dalam aktiviti pub atau kelab malam, aktiviti melibatkan kehadiran orang ramai yang menyukarkan penjarakan sosial (54),
apa-apa aktiviti yang melanggar SOP (64), melanggar SOP kuarantin wajib di rumah (2), tidak memakai pelitup muka (17), premis beroperasi lebih masa (1) dan gagal melunaskan kos kuarantin (2).

Ismail Sabri menambah, menerusi Operasi Benteng, PDRM juga telah membuat 77 sekatan jalan raya semalam dan memeriksa 35,520 kenderaan serta menahan 14 warga asing atas kesalahan imigresen.

Mengenai Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) Bersasar Secara Pentadbiran (TEMCO) di Kedah dan Perlis, Ismail Sabri menegaskan pergerakan keluar masuk di kawasan itu oleh penduduk setempat atau penduduk luar kawasan TEMCO adalah dilarang sama sekali.

“PDRM akan membuat kawalan sepanjang masa di sekitar kawasan TEMCO dan akan mengambil tindakan tegas terhadap mana-mana individu yang ingkar arahan tersebut termasuk tindakan mahkamah,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.