nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MBSA tidak akan lindungi sesiapa

15 OGOS: Majlis Bandar Raya Shah Alam (MBSA) akan memberi kerjasama penuh kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk menjalankan siasatan berhubung isu aktiviti perniagaan haram di Bandar Baru Sungai Buloh.

Datuk Bandar Shah Alam, Datuk Haris Kasim berkata, pihaknya tidak akan berselindung atau cuba melindungi mereka yang melakukan kesalahan.

Katanya, ketika ini kesemua sembilan pegawai dan anggota penguat kuasa MBSA termasuk seorang ketua jabatan yang ditahan SPRM baru-baru ini sudah digantung tugas sebagai rutin biasa terhadap penjawat awam yang sedang disiasat agensi pencegahan rasuah itu.

“Mana-mana pegawai yang sedang disiasat akan digantung tugas dahulu dan akan ditempatkan di jabatan lain sementara SPRM selesai menjalankan siasatan mereka.

“Ini adalah rutin biasa bagi penjawat awam, mana-mana mereka yang disiasat atas apa juga kesalahan, akan digantung tugas dan diberi tugasan lain,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita pada Program Penyusunan Semula Peniaga dan Penjaja Bandar Baru Sungai Buloh di Dewan Meranti, Bandar Baru Sungai Buloh hari ini.

Ketika ditanya sama ada MBSA akan menjalankan siasatan dalaman sendiri berhubung kes itu, beliau berkata pihaknya akan menjalankan siasatan sebaik sahaja SPRM selesai menjalankan tugas mereka.

“Biar SPRM jalankan siasatan terlebih dahulu, dan apa sahaja hasil siasatan, barulah kita ambil tindakan selepas itu.

“Sekiranya kita buat siasatan sekarang, takut akan mengganggu siasatan SPRM,” katanya lagi.

Semalam, SPRM menahan pengarah sebuah jabatan di MBSA bagi membantu siasatan berhubung kes melindungi premis perniagaan haram dan pusat perjudian.

Penahanan lelaki berusia 59 tahun itu dilakukan di Ibu Pejabat SPRM di Putrajaya pada jam 10 pagi sebelum dia direman enam hari untuk membantu siasatan.

Turut ditahan, lapan penguat kuasa MBSA serta seorang peniaga warga Acheh berkaitan aktiviti rasuah bagi melindungi premis perniagaan haram di sekitar Sungai Buloh sejak isu berkenaan tular beberapa hari lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.