nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penyertaan Bersatu semarak roh perjuangan MN

16 OGOS: Penyertaan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dalam Muafakat Nasional (MN) yang akan dimuktamadkan dalam waktu terdekat, amat dialu-alukan sekali gus disifatkan dapat mengembalikan roh perjuangan dalam memastikan pembangunan negara lebih terjamin.

Ketua Penerangan UMNO Johor, Datuk Seri Dr Adham Baba berkata, seperti dimaklumkan Perdana Menteri merangkap Presiden Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada majlis perjumpaan bersama barisan pimpinan negeri di sebuah hotel di Johor Bahru malam tadi, penyertaan Bersatu dalam MN merupakan satu detik bersejarah.

“Jadi, dengan kehadiran Bersatu (dalam Muafakat Nasional) tentu sekali perkara yang paling penting untuk kita lihat ialah bagaimana keserasian akan kami laksanakan sebaik mungkin.

“Saya sebagai Ketua Penerangan UMNO Johor sangat mengalu-alukan. Ini berita sangat baik dan menggembirakan…dan ini permulaan baik untuk melaksanakan tanggungjawab lebih besar, membangunkan negeri dan negara kita.

“Saya yakin dengan keputusan yang dibuat, diumumkan malam ini secara terbuka di negeri Johor, kalau kita lihat bahawa keikhlasan tersebut diterjemahkan dalam bentuk penyatuan ummah dalam MN dengan kehadiran MIC dan MCA dan mereka juga melihat perkara ini suatu yang positif, kami yakin dapat kembalikan roh perjuangan memastikan Malaysia tempat terbaik untuk kita duduki,” katanya.

Sementara itu, Pesuruhjaya PAS Johor, Abdullah Husin berkata, tiada halangan untuk Bersatu menyertai MN dan berharap penyertaan itu akan membawa ke arah penyatuan dan politik matang.

“Kami (PAS) di peringkat Persekutuan dan negeri memang jadi penenang, pendamai dan kami tanpa apa-apa kepentingan menemui semua pihak sebelum ini lagi supaya mengukuhkan perpaduan,” jelasnya.

Beliau menambah, seramai 52 pemimpin Badan Perhubungan PAS Johor menghadiri perjumpaan tertutup sempena lawatan Perdana Menteri selama dua hari ke negeri ini, malam tadi.

Dalam pada itu, Pengerusi Bersatu Johor, Mazlan Bujang berkata pihaknya akur dengan kerjasama menerusi MN dan menyifatkan ia sesuatu yang baik setakat ini.

Beliau berkata pada majlis perjumpaan tersebut, Muhyiddin mengingatkan semua pihak supaya menjaga hubungan masing-masing dan perlu bersikap tolak ansur supaya gabungan Perikatan Nasional (PN) terus utuh.

“Semuanya gembira dan teruja (para hadirin). PAS pun ada bersama julung kali dalam sejarah. Tan Sri (Muhyiddin Yassin) cakap betullah, tidak pernah kami (Bersatu) terfikir PAS bersama semeja dengan kami, hari ini kami semeja dengan PAS,” kata Mazlan.

Terdahulu, dalam perutusan khas sempena persidangan Angkatan Muda Bersatu (Armada), Srikandi dan Bahagian Bersatu, yang disiarkan secara langsung melalui Facebook rasmi Muhyiddin semalam, beliau berkata penyertaan Bersatu dalam MN akan dimuktamadkan dalam waktu terdekat.

Muhyiddin berkata dengan menyertai MN yang mendukung PN, maka Bersatu akan berada dalam satu gabungan besar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.