nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRN: Bung Moktar dilantik Pengarah Pilihan Raya BN

18 OGOS: Pengerusi Barisan Nasional (BN) Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin dilantik sebagai Pengarah Pilihan Raya Negeri Sabah dan mengetuai jentera BN pada pilihan raya itu yang akan diadakan tidak lama lagi.

Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, Ahli Parlimen Kinabatangan itu juga akan mengetuai rundingan dengan parti politik lain untuk menentukan calon yang bakal bertanding di 73 kerusi Dewan Undangan Negeri Sabah dalam masa terdekat.

“Justeru untuk merealisasikannya saya selaku Pengerusi BN dan Presiden UMNO dengan ini menyerahkan kepada seluruh jajaran kepimpinan BN Sabah dan UMNO Sabah menggunakan seluruh kebijaksanaan dan strategi untuk menterjemahkan kuasa autonomi yang telah diberikan,” katanya pada sidang media di Parlimen hari ini.

Ahmad Zahid berkata, Bung Moktar juga akan diberikan tanggungjawab untuk memilih calon Ketua Menteri Sabah jika BN mendapat sekurang-kurangnya majoriti mudah untuk membentuk kerajaan negeri kelak.

Sehubungan itu, seluruh jentera BN dan UMNO Sabah diarahkan untuk bersiap siaga bagi menghadapi PRN tersebut.

Tambah Ahmad Zahid, Bung Moktar juga akan mengadakan rundingan untuk pembahagian kerusi bersama-sama dengan parti politik di Sabah.

“Selain UMNO dan PBRS ada parti politik yang lain jadi tentunya mereka mahu dan berhasrat untuk bertanding.

“Jadi saya serah kepada kebijaksanaan Bung untuk menentukannya termasuklah mereka daripada parti Star, PBS dan Parti Cinta Sabah (PCS) yang diketuai Datuk Seri Anifah Aman juga akan turut serta namun kita akan berbincang untuk susun atur gerak kerja bersama,” katanya lagi.

Sementara itu, Bung Moktar menjelaskan penggunaan logo BN buat masa ini sedang diperhalusi dan perbincangan akan dibuat bersama-sama dengan parti yang lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.