nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerjasama MAHB-PUNB bantu usahawan bumiputera

20 OGOS: Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) bekerjasama dengan Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) untuk berkongsi peluang runcit yang tersedia di lapangan terbang bersama-sama ahli Organisasi Peruncit Bumiputera (BRO).

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan MAHB, Datuk Mohd Shukrie Mohd Salleh berkata, usaha memupuk agenda bumiputera sering menjadi strategi utama MAHB, malah, kumpulan pengendali lapangan terbang itu memulakan kerjasama dengan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) sejak 2006.

Beliau berkata, MAHB menyediakan sebanyak 15 hingga 20 lot runcit kepada peruncit bumiputera sebagai sebahagian daripada inisiatif tanggung jawab sosial korporat.

“Penyertaan bumiputera dari segi ruang runcit di lapangan terbang antarabangsa kami adalah 33 peratus yang kebiasaannya lebih tinggi berbanding kebanyakan pusat beli-belah di Lembah Klang.

“Dari segi jumlah premis runcit, terdapat 800 premis runcit di seluruh rangkaian lapangan terbang Malaysia Airports dan hampir 20 peratus daripadanya telah diisi usahawan Bumiputera,” katanya dalam satu kenyataan.

Mohd Shukrie memberitahu, sejak dua tahun lepas, MAHB menambah baik program pembangunan usahawan bumiputera di lapangan terbang menerusi strategi RESET Komersial.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif PUNB, Izwan Zainuddin berkata, strategi dan perancangan MAHB menerusi RESET Komersial telah meningkatkan piawaian runcit di lapangan terbang yang bukan sahaja mengiktiraf jenama antarabangsa, malah peneraju di peringkat tempatan khususnya usahawan bumiputera.

Mereka menerima manfaat daripada inisiatif ini berikutan KLIA merupakan pusat yang menghimpunkan jutaan tetamu dan penumpang pada setiap tahun.

Menurut kenyataan itu, MAHB dan PUNB berhasrat mencapai objektif dalam Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 dengan menyediakan sokongan bagi memastikan perniagaan bumiputera daripada industri seperti makanan dan minuman serta fesyen mengisi sebahagian daripada ruang runcit di KLIA dan lapangan terbang antarabangsa yang lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.