nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pasukan khas bentang laporan bulan depan – Mustapa

20 OGOS: Pasukan Khas Menangani Isu Felda yang ditubuhkan kerajaan bulan lalu akan membentangkan laporan penuh berkaitan agensi itu termasuk usaha pengukuhan kewangannya selewat-lewatnya awal bulan depan.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata laporan itu susulan daripada pembentangan kertas putih ‘Ke Arah Kelestarian Felda’ yang dibentangkan di Parlimen pada April tahun lalu.

“Pasukan khas ini yang dipengerusikan Tan Sri Abdul Wahid Omar telah hampir siap laporannya dan kami jangka seminggu dua lagi akan disampaikan secara rasmi kepada kerajaan.

“Pembentangan dijangka bulan ini, atau paling lewat awal bulan depan dan kami harap pada bulan Oktober, kerajaan akan dapat mengumumkan beberapa tindakan untuk memastikan kelestarian Felda,” katanya.

Mustapa berkata demikian kepada pemberita selepas mengadakan perjumpaan bersama kepimpinan Felda Trolak Utara dan Selatan di Slim River hari ini.

Pengumuman mengenai penubuhan Pasukan Khas Menangani Isu Felda dibuat Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika sambutan Hari Peneroka Felda Peringkat Kebangsaan 2020 bulan lalu.

Inisiatif itu dalam usaha mengenal pasti kaedah terbaik bagi menjamin kelestarian kewangan Felda demi manfaat warga peneroka.

Mengulas lanjut, Mustapa berkata, selain mencari kaedah memperkukuhkan kewangan Felda, laporan itu turut akan mengandungi model bagi mengurangkan beban hutang yang ditanggung peneroka dan usaha meningkatkan pengeluaran.

“Hari ini pengeluarannya adalah antara 19 hingga 20 tan bagi setiap 0.4 hektar setahun kepada sasaran 25 tan setahun dan sasaran ini mampu dicapai dengan teknologi baru,” katanya.

Sementara itu, ditanya mengenai Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, Mustapa yakin peneroka Felda yang berjumlah lebih 13,000 daripada keseluruhan 23,094 pengundi di kawasan itu akan memberi sokongan kepada calon Barisan Nasional (BN) Mohd Zaidi Aziz.

Katanya, ini berikutan usaha kerajaan meningkatkan taraf sosial dan ekonomi warga Felda.

PRK DUN Slim akan menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara calon BN Mohd Zaidi Aziz, 43, dan dua calon Bebas iaitu S. Santhasekaran, 44, dan Amir Khusyairi Mohamad Tanusi, 38.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.