nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sokongan bukan bermakna mesti dipenuhi

22 OGOS: Pemberian sokongan kepada sesuatu surat permohonan bukan jaminan untuk seseorang individu mendapat jawatan dalam mana-mana organisasi.

Menteri Kanan (Kluster Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, keputusan untuk melantik individu untuk mana-mana jawatan dalam organisasi adalah hak organisasi terbabit.

“Macam-macam orang datang minta sokongan daripada saya dan saya akan sokong. Sokongan bukan bermakna (permohonan) dipenuhi,” katanya.

Menteri Kanan Pertahanan itu berkata demikian kepada pemberita selepas menghadiri majlis ramah mesra bersama Persatuan Veteran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) Cawangan Slim River di Felda Besout 2 hari ini.

Beliau mengulas mengenai sokongan beliau terhadap surat permohonan Timbalan Menteri Pertahanan Datuk Seri Ikmal Hisham Abdul Aziz agar anaknya dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah sebuah syarikat farmaseutikal yang tular sejak semalam.

Ismail Sabri berkata beliau menyokong permohonan itu kerana anak timbalan menteri terbabit merupakan seorang graduan dalam bidang kejuruteraan awam dan peniaga yang berjaya, seterusnya berpotensi membantu syarikat farmaseutikal berkenaan.

Mengulas lanjut, Ismail Sabri berkata walaupun permohonan itu mendapat sokongan beliau, namun difahamkan pihak Lembaga Tabung Angkatan Tentera (LTAT) sebagai pemilik syarikat farmaseutikal tersebut tidak melantik anak timbalan menteri berkenaan.

“Saya tidak campur tangan daripada segi pelantikan. Itu kuasa LTAT, jadi surat (permohonan sokongan) setakat surat,” katanya.

Beliau berkata, dalam hal ini timbalannya itu tidak secara terus mengajukan surat permohonan pelantikan anak beliau kepada LTAT.

“Dia (timbalan menteri) tak perlu hantar kepada saya (surat permohonan sokongan), dia boleh terus (hantar) kepada pengerusi syarikat kerana pelantikan ahli lembaga pengarah adalah daripada pihak LTAT sendiri,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.